BaraElinor

Alla inlägg under mars 2011

Av Elinor - 19 mars 2011 13:41

Har försökt nu hur länge som helst att komma in från datorn, men det är ju ta mig fan omöjligt. Är så arg så jag gråter!

Av Elinor - 19 mars 2011 08:00

Ja det var en bra fråga. Jag hoppas på att jag ska få bli lycklig rakt igenom. Om det menas vad jag ska jobba med så kan jag tänka mig nästan vad som helst så länge jag inte behöver jobba med äldre, mest för deras egen skull. Jag skulle inte klara av att torka massa bajs och sånt. usch!

Annars har jag inte så mycket planer. Jag vill bara få bli lycklig, resten löser sig sen!

Av Elinor - 18 mars 2011 21:15


Fan vad fräsch man såg ut när man hade lite färg och inte såg ut som ett lik. :-P Annars är det inte världens bästa bild, men ja det får man stå ut med. haha!


Jag har varit lite dålig på att skriva på sistone, har bara ett gäng inlägg som är tidsinställda som ploppar upp ett om dagen till och med den 20e tror jag. Har varit så konstig nu de senaste dagarna så jag har inte litat på att jag kunnat skriva något vettigt iaf.

Jag sov inte mer än 4 timmar på 4 dygn... Sen fick jag en sömntablett av psyk och så sov jag 8 timmar i natt. Men jag har varit seg i kroppen hela dagen nu efter att ha tagit den. Blir alltid sån så jag hatar sömntabletter.

Jag har varit speedad i 4 dygn tidigare nu och flummat omkring ganska rejält. Vet inte hur jag kunnat bli sån. Delvis är jag den än, men ja, det har ju blivit lite lugnare av att jag fick sova. Men nu är jag inte det minsta trött längre så vi får väl se om det blir någon sömn inatt då... I vilket fall så blir det inte än.


Håller på att göra en lista på alla mina böcker igen så nu hela dagen igår och hela dagen idag så har jag sprungit och burit böcker och suttit vid datorn och skrivit ner dom. Och än är jag inte klar. :-P Så kommer nog fortsätta med det imorn. Hihi!

Jag borde greja lite mer med allt möjligt oxå så jag får undan saker som inte borde ligga framme. ;-) Och så vill jag byta till mina fina nya gardiner som jag inte har hunnit med att fixa än. Men jag tyckte dom kändes lite våriga och så har det snöat ute och då passar inte det riktigt in. Men ja, kanske imorn eller nån gång under helgen i stort. Skulle behöva skriva om mitt brev tror jag, det har blivit lite misshandlat efter att ha legat i min ficka i en vecka när jag försökt få tag på L.


Ja ja, jag skriver nog igen ikväll eller natt, eller så kommer jag in igen imorn.

Av Elinor - 18 mars 2011 08:00

Alltså jag saknar inte så mycket saker direkt. Inte sådär att jag behöver en massa prylar och så. Visst jag kan shoppa en del för att jag tycker det är kul och rogivande, men jag saknar sällan det jag köper.


Den enda grejen som jag kan tänka att jag saknar är en sak från när jag var liten som jag inte har en aning om var den har tagit vägen. Det är min Bibbi. Jag hade en typ humla, en liten nalle fast med typ tygkropp och sen plasthuvud. Den fick jag av min mormor och morfar och den är totalt borta. Den sörjer jag... Och saknar. För den betydde mycket för mig genom åren.

Av Elinor - 17 mars 2011 08:00

Tror inte att jag har någon bild på min favoritplats på datorn så därför kommer jag bara att skriva om den.

Ända sen jag var liten så har den bästa platsen på jorden varit hemma hos mormor (och morfar när han levde). Jag älskade att vara där och jag har mängder med härliga barndomsminnen därifrån.

Det har inte riktigt samma charm nu för tiden, för jag blir lätt rastlös ute på landet och jag klarar nästan bara av att vara där på sommaren eller tidigt på hösten. Sen blir det för grått och jobbigt för att jag ska orka med att vara på landet någonstans.

En annan favoritplats är faktiskt Duse Udde. Tycker det är väldigt rofyllt därute och att bara kunna sitta på en klippa och kolla på vattnet och njuta. Sen även vintertid så är det underbart att soliga dagar se det frusna vattnet och all snön och så. Det är alltid väldigt fint därute. Tyvärr är jag inte där lika ofta nu längre.


Av Elinor - 17 mars 2011 05:52

  


Jag måste ju säga att jag mår vääääldigt bra just nu även om kroppen inte riktigt uppför sig som vanligt. Jag älskar att vara speedad, men nu börjar det kännas i hela mig. Ögonen vill gå i kors, och jag fryser och skakar om vartannat. (och samtidigt med stundvis) jag skrattar för mig själv och jag hoppas omkring, för att i nästa stund nästan ligga helt utslagen men inte kunna sova iaf.

MEN jag tror att det börjar släppa, jag tror att jag snart kommer att kunna sova, bara jag har fått prata av mig med Lena. Det känns viktigt för mig och sen kanske jag kan slappna av tillräckligt för att sova.


Jag har hört att jag ska vara manisk, men jag håller inte riktigt med om det. Jag är liiite speedad, men inte sådär jättemycket som en manisk person brukar vara. Jag mår väldigt bra sån här, men ja... jag tycker ju om att sova i vanliga fall. :-) Det är mycket nu som vill ut på ett kreativt sätt, men det jag vill göra går inte riktigt för jag har inte råd att köpa hem materialet till dom som jag skulle vilja.

Tror att det är pga det kreativa som jag inte vill/kan sova faktiskt. Jag vill uttrycka mig så himla mycket och så, vilket jag inte har kunnat på väääldigt länge nu och då vill jag inte bryta det genom att sova. Men ja, det har inte blivit så mycket gjort av det kreativa när jag varit vaken heller så det är ju lite upp och ner med allting.


Nej nu ska jag göra mig i ordning och pallra mig iväg till Lena. Kan lika gärna sitta där och vänta som att sitta här hemma och häcka.

Av Elinor - 16 mars 2011 08:00

     


Massa saker som skrämmer mig. Jag är rädd för att bli ensam, för att folk ska dö ifrån mig. Att folk ska försvinna för dom tröttnat på mig.

Sen finns det ju fler vanliga saker som skrämmer mig. Det första är ju det som jag skrivit om hundra ggr nu tror jag, och det är allt som har med grävskopor, plogar men värst av allt är vägskrapan. Och så har jag en enorm skräck för tsunami-vågor. Jag är inte säker på om jag någonsin skulle våga åka till asien i närheten till havet, för jag vet att det händer oftast där. Jag är livrädd för vatten i stora massor och jag kan inte tänka mig nåt värre än att se en stor jättevåg som en stor vägg av vatten komma emot en. USCH!!!

Jag drömmer mardrömmar om det hela tiden... inte kul alls.

Av Elinor - 15 mars 2011 15:00


Det är soligt ute (med lite småmoln) det känns som det luktar vår. Jag sitter med en kopp chokladkaffe. :-D Känner mig rätt pigg just nu, jag har inte sovit så mycket inatt heller men typ kanske 3-4 timmar. Så det är ju mycket mer än jag gjorde natten innan. :-) Jag får se om det blir bättre eller sämre i natt. Jag har massa grejer jag vill göra och jag mår bäst på nätterna så jag är inte helt sugen på att sova heller.

Jag är iaf inte lika speedad idag, men det kan ju ändra sig. (jag dricker ju kaffe) ;-)


Jag är på skrivarhumör, men det gör jag oxå bäst nattetid, så kanske får jag hålla mig vaken ändå? Jag har mycket som jag skulle vilja skriva ut och göra anteckningar om. Har ju börjat att skriva på datorn mer så jag använder den till något annat än att blogga. Hahaha! Det är kul att min lilla skrivarådra håller på att vakna igen. Hihi! Inspireras av så mycket som händer, som jag läser, ser på tv, kollar på i tidningar osv. Så ja, det får nog  bli en kreativ natt. :-D

  

Ovido - Quiz & Flashcards