BaraElinor

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Elinor - 21 mars 2011 11:08


  

Så var det måndag igen då och jag har hunnit iväg till psyk och gett ett brev till min terapeut nu på morgonen. :-) Blev nog lugnad av det för efteråt kunde jag sova i två timmar. (2,5 till och med) Hann dock inte direkt prata med henne men jag har ju min tid imorn så jag får prata då. :-) Lite pinsamheter stod i det där brevet så jag kommer väl ha någon snygg nyans av röd imorn men det är smällar man får ta.


Bilden i det här inlägget är tagen för precis 2 år sen (2009-03-21) så jag tänkte att jag skulle slänga in den och minnas lite. Jag tror faktiskt att jag är hemma hos Madde när bilden tas, eller snarare så vet jag att så var fallet. Har ett gäng med bilder som vi är med på bägge två. :-P


Sitter och grubblar på om jag ska skaffa mig någon ny rolig kategori, samtidigt så använder jag ju inte riktigt alla dom som jag har nu. Men ja, jag får fundera vidare. Ska försöka att återuppta den om böcker och den om film. För just nu så läser jag mycket och jag ser mycket film. :-) Kanske inte är så nya böcker men who cares? Jag vill tipsa om alla möjliga böcker som jag vill läsa nu. Har ganska nyss läst ut en bok så den kanske kommer upp under dagen som ett eget inlägg. Hehe!


Men ja, nu ska jag nog fortsätta med min boklista. Sen ta kort på min bokhög här i vardagsrummet så ni får se hur fint det är här just nu ;-P

Av Elinor - 21 mars 2011 08:15

  


10 fakta om mig (vilket jag vet att jag redan gett er tidigare):


1. Jag är alldeles för mycket flummbulle för mitt eget bästa. Speciellt just nu när jag håller på och grubblar på massa saker. :-P


2. Har ganska mycket andliga frågor, och jag har kommit ganska långt i vad jag tror på, hur jag tror och vad som är viktigt för mig inom det området.


3. Jag har slutat att skämmas för mig själv, och jag tycker om mig själv ganska mycket just nu.


4. Min familj och mina vänner är dom viktigaste i mitt liv och utan dom så känner jag mig halv!


5. Har i hela mitt liv känt mig mindre värd än andra och alltid tyckt illa om mig själv (fram tills nu, som jag skrev i punkt 3)


6. Jag har blivit lite halvt shopoholic, och då är det mest böcker, filmer och skrivböcker som handlas och en del ikeasaker. Fastän jag inte alls behöver nåt av det just nu för jag har redan mer prylar än jag kan tänka mig. Men det är lite lugnande när jag handlar. :-)


7. Har enorma drömmar om mitt liv, fast dom kanske är paketerade i små paket. :-) Drömmar som jag vill förverkliga, men oxå drömmar som jag har för nöjes skull och för att ta mig framåt liksom, även fast jag inte behöver nå ända fram till målet.


8. Jag har en gång (2002) gett ut en diktbok. Jag skäms enormt mycket för dikterna i den nu, men jag är fruktansvärt stolt över mig själv för att jag har gjort det! (och som en extra fakta så har jag även haft med en text i svenska nationella provet som alla nior i hela Sverige gör. Väldigt stolt över det med!)


9. Tycker att livet har väldigt mycket spännande att erbjuda, men jag är jätterädd för att ta steget och ta för mig.


10. Jag älskar allt kreativt, även om jag inte är bra på det mesta. Jag älskar skrivande, måleri, skapande, musik, dans... allting. Men ja, jag är inte bra på allting, men det är underbart! Att utöva, att se på, att höra på... :-D


Ja, det var lite korta snabba fakta sådär bara... men är det nåt ni vill veta så är det ju bara att slänga iväg en fråga till mig. :-) Jag ska försöka svara så gott jag kan iaf.

Av Elinor - 21 mars 2011 08:00

Jag börjar med en ny lista nu direkt efter den förra, bara ifall jag inte orkar blogga så kommer det åtminstone upp någonting.


LISTA


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

  

Ovido - Quiz & Flashcards