BaraElinor

Alla inlägg under mars 2011

Av Elinor - 10 mars 2011 18:58


Världens fulaste bild, men jag orkar inte leta upp någon annan. Min hjärna spinner på för fullt och jag vet inte om jag kommer kunna uttrycka nåt av det jag känner men jag tänker skriva så får jag se vad det blir av det hela.

Allt det här med K har tagit jättehårt på mig och ändå kände jag honom inte väl. Pratade en del med honom när vi gick på gymnasiet och så, och även lite i högstadiet... men ändå har det knäckt mig en del. Mycket tankar har väckts som jag inte vill ha. Nej jag har inte självmordstankar eller nåt åt det hållet, men jag funderar kring det. Det är inget jag skulle göra, men ändå finns själva tanken på det ändå med. Vet inte hur jag ska förklara... jag vill verkligen leva, och jag är glad för mitt liv, även fast jag inte alltid mår så bra. Men efter att jag hade sådana tankar så länge, så finns dom kvar nu när en annan person dött. Har tänkt mycket på hur det skulle ha varit för min omgivning OM jag hade gjort någonting när jag tänkte så mycket på det. Hur många hade det påverkat, hur starkt? Hade det blivit som för K att kompisar sen typ evigheter tillbaka har skrivit, sådana som inte velat vara ens kompis innan men som då ploppat upp och skrivit om hur mycket dom kommer sakna en? Jag skrev inget på hans sida, för jag kände honom som sagt inte så väl.. inte nu för tiden. Jag tycker inte att det är något som jag vill skrika ut till alla där. Jag kan tänka på honom själv. Eller skriva om det här. Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Har läst hans nära vänners bloggar och jag kan bara tänka mig hur ont det gör i dom när jag är så påverkad som jag är.

Just nu så är mitt humör väldigt svängande, alla känslor rusar upp och ner och jag kan börja gråta för ingenting. Men jag känner en väldig livsglädje ändå... trots allt liksom. Känner mig lite rörig och upprepande men men...


Jag tror att mina humörsvängningar lite beror på understimulans. Jag behöver sätta upp lite grejer på mitt "schema" som jag ska hinna göra, och så jag liksom sysselsätter mig. Ska försöka att måla lite någon dag tror jag, för mina idéer ploppar upp hela tiden. Och så ska jag skriva lite mer än jag gjort hittills. Även där har jag massa idéer och det kan nog bli ganska kul. Sen måste jag börja sköta mina vardagssysslor. Inte låta det bli såhär stökigt. Äta vanlig mat, äta överhuvudtaget kanske man ska lägga till. Jag är dålig med mat.

Nej jag orkar inte grubbla mer.. ska återgå till boken.

Av Elinor - 10 mars 2011 15:03

Jag sitter och nördar framför datorn och kollar samtidigt på Top Model som jag redan sett typ hundra ggr. Har inte kommit igång med nåt städande direkt. Jag har plockat upp lite runt omkring mig men det är allt.


  


Har alldeles för mycket saker har jag kommit fram till så jag funderar på att börja rensa ordentligt och göra mig av med allt sånt som jag inte använder. Nu så samlar allt mest damm tycker jag.

Jag tycker INTE att det är kul att kolla ut genom fönstret och se bamsestora snöflingor flyga omkring överallt. Jag vill ju ha vår, ingen mer sketen snö! Jag behöver solsken så jag kommer upp ur den här dvalan som det känns att jag är i. Jag vill få massa ny energi, men när solen väl var framme förra veckan så låg jag inne och var sjuk... kul... not!


Ja ja, nu lite läsa, sen får jag väl köra på igen.

Pöss!

Av Elinor - 10 mars 2011 13:22

Såhär ser det just nu ut i mitt vardagsrum, men jag tycker det är för pinsamt att visa... men man ser hur mycket blurrat det är. Bara att sätta igång typ..


  


Av Elinor - 10 mars 2011 12:50

Jag vet att jag skrev för nån dag sen att jag skulle ta ett kort på mig själv när jag var lite fixad och så, men det bidde inte riktigt så. :-D

Så idag tog jag iaf ett när jag inte är fixad... men ja... jag bjuder på den ändå. :-P


  


Ja nån skönhet är man ju inte direkt, men men... haha, det är en vanlig bild iaf, något som jag blivit riktigt dålig på att ta nu för tiden.


Jag är trött som ett as idag, men samtidigt så kan jag inte få lugn att typ vila för hjärnan går på högvarv. Blir nog till att dra igång med lite städning om en liten stund. Brorsan kommer ju hit imorn och här ser ut som en soptipp ungefär. Så har hela dagen idag, och fram till imornkväll på mig att få det att se någorlunda acceptabelt ut. :-D Fast jag tror jag ska begrava näsan i Änglar och Demoner först. :-)

Återkommer sen...

Av Elinor - 9 mars 2011 22:55


Jag ska nog alldeles strax gå och lägga mig tror jag... hoppas på en piggare dag imorn med mindre ångest. Har varit en lite orolig dag idag så det känns faktiskt skönt att den här dagen har nått sitt slut.

Förhoppningsvis får jag lite gjort imorn och orkar blogga lite mer än jag gjort nu.

God natt på er!

Av Elinor - 9 mars 2011 15:16

  


Jag ångrar inte så mycket i mitt liv faktiskt, för även dom saker som inte varit bra har på något sätt lett mig framåt så jag är den jag är idag.

Det enda som jag har lite sura tankar kring just nu är att jag gick med på att börja med medicinen som jag gick upp så mycket i vikt av, och att jag inte satte stopp för min viktuppgång innan jag blev riktigt såhär stor.

Mår idag helt okej ändå med min vikt, men jag vet att för hälsans skull så borde jag gå ner en del. Men ja, jag saknar min smala tid, men inte mitt mående när jag var så smal. Jag önskar att jag kunde ha uppskattat mitt utseende mer då. :-)

Bilden här ovanför är från 2006 och redan då hade jag gått upp ganska mycket, så man kan ju lugnt påstå att jag nog var ganska smal ändå förr. :-) Fast det fattade aldrig jag...

Av Elinor - 8 mars 2011 23:16

  


Nu blir det nog snart sängen för mig... eller ja, det blir det nu på en gång skulle jag tro.


Men innan det vill jag bara lägga till att FBK spöade skiten ur Brynäs med 7-3 idag!!! Yaaay!!! Moahahahaha!

Natti!

Av Elinor - 8 mars 2011 20:24


Jag kan inte komma ihåg nåt specifikt pinsamt ögonblick faktiskt. Men det värsta och pinsammaste jag vet är när jag endera skriver en personlig/pinsam sak som sms eller som msn-meddelande och råkar skicka det till fel person. Vilket faktiskt händer lite för ofta. :-P

Och det jobbiga är att jag har endera en väldigt snuskig eller en kiss och bajshumor när jag pratar med vissa vänner, och när det då kommer till fel person så kan det bli vääääldigt pinsamt.

Jo jag kan dra en kort pinsam händelse...

Jag satt och pratade med min kompis Sara, och så hade jag ett fönster till öppet på skärmen. Så skickade jag ett ljud till henne där en röst säger "jag är kladdig i rumpan, vad ska jag göra? hihi" och så istället för att Sara fick det så skickade jag det till Pastorn i kyrkan jag var med i förut. Det var något pinsamt!

:-)

Ovido - Quiz & Flashcards