BaraElinor

Alla inlägg under december 2010

Av Elinor - 9 december 2010 16:36

  


(glömde skriva med på listan att jag ska hinna tvätta oxå. :P )


Jag måste komma igång i tid på förmiddagarna nu. Imorn ska jag ju tvätta så då är jag ju så illa tvungen att komma upp. Men orkar jag göra nåt mer sen då, eller blir det "bara" tvättandet? Hm... Jag hoppas på att kunna göra mer så jag slipper få dåligt samvete över mig själv och hur lite jag lyckas med.

Samtidigt så vet jag att jag kan klara det, bara jag lägger manken till... Jag har förändrats ganska mycket det senaste, det här halvåret nu så har jag tagit jättekliv. Jag har fortfarande lång bit kvar, men det rör sig åt rätt håll. Jag pratar inte längre så mycket om mitt mående, inte alls på samma sätt som jag gjorde förr. Det finns mer i mitt liv än bara "sjukdom" eller vad man ska säga. Jag har en längtan efter att göra saker, uppleva saker, greja med saker. Det finns så mycket i det här livet som man kan njuta av och få ut så mycket av och det vill jag kunna få in i mitt liv oxå.

Jag är levande nu för tiden, inte helt nerkörd, jag lever, jag älskar, och jag reagerar. När jag tycker något är fel så säger jag emot, vilket jag troligen inte skulle vågat göra förr. Åtminstone skulle jag inte så mycket orka bry mig om att ta en diskussion över huvudtaget. Jag blev oftast inte arg förut, utan bara småirriterad, nu kan jag bli flyförbannad! Jag börjar hitta mig! Inte helt än, men jag vet mer nu än innan vem jag är och det känns bra!


Nej nu ska jag sluta snavvla här... Pöss!

Av Elinor - 9 december 2010 13:48



15 dagar kvar. :-D

Av Elinor - 8 december 2010 17:59

Nu har jag blivit sådär dålig på att blogga igen, jag vill blogga hela tiden typ... men jag kommer inte på vad jag ska skriva eller så orkar jag inte logga in på bloggen och sätta mig för att skriva.

Har knappt gjort nånting idag, fast jag skulle ha gjort så himla mycket. Jag sover ju på helt fel tider, och så är jag seg hela dagen och vaknar först framåt kvällen när alla andra går och lägger sig. Måste försöka ändra mitt sömn-mönster.


Har varit väldigt mysigt ute idag tycker jag! Har kommit snö under natten/morgonen så det var så fint vitt på alla träd. Har hur mycket julkänsla som helst och sitter och bara längtar efter att få börja pynta i lägenheten. Har tagit mig en liten runda med min julgransfot, och för första gången någonsin så lyckades jag få ihop den utan hjälp. :-D Känner mig ju riktigt duktig. Men själva granen kommer inte upp än på bra många dagar. hehe! Längtar tills jag får pengar nästa gång så jag kan köpa lite mer typ pynt till lägenheten och till själva granen. Har en liten tradition att jag köper en ny sak till granen varje år. Så det får jag ju försöka fortsätta med.

Ska sätta mig och skriva lite vanlig dagbok sen och tänka över vad jag vill förändra under 2011... inte som löften direkt, utan snarare som riktlinjer och mål som jag vill uppnå. :-D (och med att sen menar jag om några dagar/nån vecka)


Nu ska jag spela lite Mario Kart!!! Världens roligaste spel! Me love Nintendo!!!! Har jag gjort ända sen Nintendo 8 bits. :-D Synd att spelen till wii är så dyra, annars skulle jag skaffa mig ännu fler.. har typ 4-5 st nu... Mario Kart är min favvis! Men Wii fit är oxå väldigt roligt.


  

Av Elinor - 8 december 2010 11:53



16 dagar!

Av Elinor - 7 december 2010 13:24



17 dagar kvar! :-D

Av Elinor - 6 december 2010 17:29

Den här var det några kompisar som visade mig för evigheter sen känns det som, men jag har lika roligt varje gång jag kollar på den. :-D


Av Elinor - 6 december 2010 17:00

Jag blev helt kär i den här myskatten... never ever give up!





Det finns fler om samma katt, men jag orkar inte lägga in fler. Hehe, jag tycker han är så söööt, lilla gullekatten!

Ovido - Quiz & Flashcards