BaraElinor

Alla inlägg under december 2010

Av Elinor - 14 december 2010 20:15


  

Det är så lugnt, och ändå ganska stressigt över att jag vill bli färdig här hemma innan jul. Fatta att det är 10 dagar kvar bara! :-O Det känns som ingenting, så nu är det mycket som ska fixas. Mest så måste jag handla hem en massa mat så jag har det åtminstone. Och inget godis och ingen dricka! Jag är inte ens sugen på det nu längre! Helt sjukt hur fort det har gått. Och jag tänker inte förstöra det för mig själv den här gången. Ska börja laga ordentlig mat igen. På regelbundna tider. Det är det viktigaste som jag gör just nu. Väntar på att det ska bli fredag så jag kan få lite pengar att röra mig med igen och slipper vända på varje krona.

 

Jag skriver mest här för att skriva av mig lite pirr som jag har i kroppen. Ser en möjlighet att klara det här nu, och jag tänker försöka mig på att låta mig lyckas. Har pratat med min mamma och sagt att hon inte ska köpa något godis till mig i jul, och att jag inte kommer att dricka dricka till maten som jag brukar göra annars på jul. Jag vill hålla mig själv mer sund än innan. :-D

Tror att denna julen kommer bli underbar! Bara att få vara med familjen och umgås, äta god mat (som jag inte kommer hålla in på den här gången), och bara allmänt njuta av myskänslan jag får varje gång det är jul.

 

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera alla tankar här nu men... jag mår helt okej, jag är långt ifrån bra, men jag mår bra för stunden! Och jag njuter verkligen av det. Känner mig så otroligt peppad till en massa saker och jag tror på mig själv på ett sätt som jag inte trodde att jag kunde göra. Jag vill få ordning och sen ta det lugnt och kanske få ur mig lite i skrift, eller i måleri. :-)

 

Nej jag kommer inte på vad jag vill säga längre. :-P Så nu tar jag och kollar på House istället. :-D

 

  

Av Elinor - 14 december 2010 07:21

  


Har varit vaken i några timmar redan men fastnade i att läsa andras bloggar. Jag fryser så jag skakar och känner mig seg. Anledningen att jag är vaken så tidigt är att jag ska till terapeuten om ungefär en timme.

Idag ska jag plocka och greja lite, men innan jag börjar med det ska jag ta mig iväg med två stora bokkassar till bibblan och lämna tillbaka. Kommer ändå inte hinna läsa alla böcker nu, så onödigt att ha dom liggandes på hög när andra kan få läsa dom istället.


Ja ja, jag skriver mer sen...

Av Elinor - 14 december 2010 07:19



Bara 10 dagar kvar till julafton nu!! :-D

Av Elinor - 13 december 2010 13:13

  

Jag måste säga att jag saknar när vi gick luciatåg med SDT i skolan (gymnasiet) Och jag saknar även att se ett vanligt luciatåg. Inte ofta jag gör det sen jag slutade skolan. Tycker det är mysigt med alla ljus och fin sång osv. Får nog dra på nån julmusik här sen, så jag får liiite mys iaf.

Håller på att städa fortfarande, och det beror på att jag är stressad och blir som en yr höna och då får jag mycket mindre gjort än vad jag trodde att jag skulle hinna med. Jag gör inte så mycket som jag behöver göra.

Har iaf städat en del idag, fått undan i sovrummet lite mer så man kommer fram till sängen igen. :-P Fått ner tvätten och hängt in i garderoberna så det känns skönt att det är undanplockat. Nu är det bara resten kvar. ;-) Får ta tag i disken sen... den börjar vara ivägen för mig. Jag är alldeles för lat när det kommer till den... skäms på mig.


Men jag har ju iaf typ 10 dagar på mig innan allt måste vara klart. :-D Det borde jag ju kunna fixa. Hihi!

Nu ska jag fortsätta.

Av Elinor - 13 december 2010 13:01

Jag har tagit kort på min icke så fina frisyr idag. Hahahaha, jag kände att jag ville dokumentera den innan jag drar mig själv in i duschen och gör något åt den. Det är en suddig bild ni får se men det får vara bra så. Jag tror inte den visar ens hälften av hur jag egentligen ser ut heller.. haha, men vackert är det inte!


  

Av Elinor - 12 december 2010 12:22

  


Ibland saknar jag att ha längre hår, men det är mest när jag inte har orkat fixa frisyren som jag har nu. Jag gillar mitt korta hår väldigt mycket, bara jag får tummen ur och sköter det. Just nu behöver det en tvätt, och står åt alla håll efter att jag har sovit. Hahaha, jag ser helt galen ut. (Mer än vanligt)

Borde börja med städningen igen, men jag känner för att skriva lite först... Och så vill jag nog ha mat först. :-)

 

Jag får nog ta och greja lite mat ja, för nu glömde jag allt jag ville skriva...

Ovido - Quiz & Flashcards