BaraElinor

Alla inlägg under december 2010

Av Elinor - 28 december 2010 22:46

Varför kan det inte finnas en vänlig själ som har lust att göra nån snygg header till mig??? Nackdelen med att INTE vara storbloggare. Dom kan be om det så poppar det upp 4000 förslag! Jag skulle vilja ha någon snygg att byta till efter nyår. Man får väl försöka att pyssla lite med det själv.

Har ju hittat en ganska bra sida där man kan göra mycket roligt med bilder så då kanske jag kan göra mig en header som jag kan vara nöjd med? :-D

Vore så kul om jag lyckades! Eftersom jag inte kan ha mitt photoshop i min dator utan att den helt lägger av, och att jag dessutom inte kan med photoshop så det hjälper inte vilket som.

 

Börjar bli redigt trött måste jag säga, är inte van att vara vaken såhär sent längre. :-P Men jag vill ju typ se den här filmen. Men jag har sett den förut, så jag vet ju vad som händer på ett ungefär. Så det får nog ta och bli sängen ändå.

 

Pöss på er! Så återkommer jag imorn!

Av Elinor - 28 december 2010 20:36

  


Jag var ute i över två timmar idag i kylan och lekte lite med kameran. Jag mådde sjukt dåligt innan jag gick ut så jag var tvungen att göra något. Och fy vad mycket bättre jag mådde efteråt! Jag har aldrig tänkt att lite frisk luft kan göra så enorm skillnad! Helt otroligt. :-)

Jag fick några kort som jag tycker är fina, men jag gjorde mig inte så mycket bekymmer för att hitta bra vinklar och så idag. Bara tog kort på saker som jag tyckte såg fint ut i snön. (och på min framtida jultall!) Hahahaha!

 

  

Ser ni den? Den som ser ut som en pinne bara. Hahahaha! Det är ett helt eget träd, och jag funderar starkt på att ta in den till nästa jul. Om ingen annan hinner före. ;-P Skrattade gott för mig själv när jag såg den!

 

Hann ta lite egobilder oxå, men jag vet inte om jag ska lägga upp en nu eller vänta till lite senare. Jag är så himla snygg i min mössa så du förstår inte. Hahaha! Mössan är iaf snygg och det är ju alltid något. Köpt på www.flatebo.se Ja okej här kommer bilden då.

 

  

Jag ser väldigt blek ut på bilden, vilket jag ju är i vanliga fall oxå. Men efter den där promenaden så såg jag ut som en tomat i fejset. Oerhört läckert det oxå.

Nu dock så är jag upptinad igen och överhettad istället. Tycker det är asvarmt här hemma hos mig just nu. Nästan lust att skruva ner värmen, men då brukar det  bli för kallt. Och jag gör allt för att mina vattenledningar inte ska frysa igen.

 

Har kommit fram till att jag borde försöka sätta mig och fundera över mina "nyårslöften". Jag tar det inte så allvarligt egentligen, men jag tycker om tanken på en nystart och att jag kan få börja om liksom från början. Så även om jag inte tar mina löften på dödligt allvar så tycker jag om att ha några att hålla i lite grann sådär. :-D

Mycket av mina löften kommer nog ha med mat och hälsa och träning att göra. Jag vill ju börja min livsstilsförändring. Jag ser verkligen fram emot det. :-D

Men det skriver jag om en annan gång. Nu börjar snart Pirates of the Caribbean - at worlds end eller vad den heter, och den vill jag se för jag tycker den är bäst av alla dom tre filmerna.

Men jag bloggar nog mer under pauserna!

Av Elinor - 27 december 2010 18:42

  


Jag fattar inte varför det inte kan kännas helt bra nu efter julen? Jag är sån här varje år. Jag ser fram emot julen, jag njuter av den och när den är över så känner jag mig helt tom och ensam och får panik på allting.

Aaaarrrggghhh!!! Jag vet inte vad jag ska göra, nåt måste bli gjort i mitt liv annars vet jag inte hur jag ska orka med. (och nej jag pratar inte om nåt sketet självmord) Jag behöver göra nåt, vad som helst, bara det händer något NU.

Hon ringer mig imorn igen, och jag vet inte vad jag ska säga till henne. Vill berätta hur det känns, men dumt att ta allting över telefon. Men jag vill inte be om någon tid heller, vilket gör det lite besvärligt.

Jag är ju inte sån här egentligen! Jag är inte så nere, jag är inte så negativ, jag är inte sönderstressad inuti. Men jag har blivit sån och jag avskyr det! Jag hatar att vara så himla beroende av andra, av att inte kunna stå upp för mig själv. Jag hatar att jag inte kan tycka om mig själv och att jag inte kan stå ut med hur jag ser ut just nu. Och jag hatar att jag inte klarar av att göra något åt det.

Men jag vägrar att se mig själv som besegrad!  Klarar inte att ge upp heller, utan nåt måste jag göra. Jag måste ta mig lite längre, för jag är så förbaskat nyfiken på vad som väntar runt hörnet.

Suuuuuuuck!!! Nu orkar jag inte skriva nåt mer, för jag blir ännu mer frustrerad än jag redan är. :-(

Av Elinor - 27 december 2010 13:27

Känner mig sjukt seg idag! Men jag mår lite bättre nu när jag har sovit en stund till... Får se vad jag ska sysselsätta mig själv med här hemma. För ut tänker jag iaf inte gå. Räckte med att jag höll på att slå ihjäl mig på väg till Ica imorse.

 

Har just nu ganska mycket tankar kring vikten och maten och ingenting stämmer riktigt för mig vilket gör mig upprörd. Vill inte sitta fast i skiten helt igen, och det känns som det håller på att bli större. Men vad kan jag göra? Jag försöker ändra tankesätt, men det verkar inte funka så bra som jag skulle önska. Skulle behöva prata mer med L men hon har redan pratat med mig i en halvtimme på telefon imorse. Så jag känner inte att jag kan börja tjata en massa på henne igen. Ska ju inte dit förrän typ 11 januari.   Känns länge, men ja, jag vill inte ta upp tid som egentligen är liksom för akuta saker. Jag är inte akut. Vill inte vara så akut heller. Jag får väl ringa henne imorn och prata lite till.

Jag vill komma igång med innegympa nu, och sen lägga på lite promenader senare. Men jag vill köra lite hemma, så jag slipper vara bland människor såhär i början, för jag skäms ju verkligen för hur jag ser ut.

 

Nej nu ska jag ner och kolla brevlådan.

Av Elinor - 27 december 2010 09:23

Jag ska ju börja med att försöka äta normalt, träna lite mer och gå ner i vikt. En livsstilsförändring... En blogg som peppat mig till det tycker jag är den här:

 

http://annaburman.blogspot.com/

 

Hon skriver kanske inte jättejätteofta, men när hon skriver så brukar det vara bra saker. :-D Jag gillar den iaf så jag tänkte att kanske någon mer skulle göra det.

 

*tumme upp*

Av Elinor - 26 december 2010 18:48

  

        


Här är julklapparna jag fick. En lite större prydnadstomte och en liten tomte, och bäddset, och en hårfön, och en 3 l gryta, en ko, en cd-skiva som jag får varje år. (alltså för det året) och sen en julklapp till mig själv i form av ett spel till Wii. Just dance 2. :-D

Är riktigt riktigt nöjd med det här, och egentligen är det för mycket för vi sa att det typ inte skulle bli några julklappar i år. Det roligaste var faktiskt att få vara tillsammans med familjen och ha det mysigt med tända ljus och prat och tv-program. :-)


Men nu blir det troligen sängen för mig för jag har en dundrande huvudvärk så jag orkar inte göra något annat än gå och lägga mig.

Av Elinor - 25 december 2010 21:38

Det blev inte så himla många bilder under julen som jag hade tänkt. Glömde helt bort det om jag ska vara ärlig. Men imorn kväll (tror jag) så ska jag ta kort på mina julklappar som jag fick. :-) Är jättenöjd med dom, och har som jag skrivit tidigare, haft en jättebra jul.

Idag så har jag visserligen haft väldigt mycket ångest fast jag vet inte varför. Jag har så ibland. Och så har jag spytt oxå (ofrivilligt) så jag försöker att bara ta det lugnt nu, och vila mig. Är så himla stressad, så min hjärna vill inte vila, utan snurrar om och om igen. Har tankar inför framtiden som jag tänker på mycket just nu och även sånt från förr som gnager mer än det borde.

Men jag vet ju att terapeuten ringer mig typ på måndag så då får jag ur mig en del hoppas jag på. Vet inte om jag nöjer mig med att prata i telefon eller om jag ska be om en tid, men det märks väl hur jag mår på måndag. För annars är det ju bra med mig fast jag tänker för mycket. Tror det alltid varit mitt problem. Jag grubblar alldeles för mycket på saker som egentligen inte spelar någon roll, men men, det blir nog bra.

 

Jag har inte tagit kort på min fina städade lägenhet heller. Vet att det var en person för länge sen som bad om att få se hur det ser ut hemma hos mig... kanske kan jag visa lite grann. :-) Nej jag kommer inte på något jag vill skriva om just nu så det är lika bra att lägga ner igen... har starka funderingar på att skaffa en ny blogg och börja om. Men jag vet inte det heller...

Av Elinor - 25 december 2010 13:17

spenderar dagen hos mor o far idag oxå. Känns mys med allting! På mkt bra humör! :-D finns det nåt bättre än jul?

 
Ovido - Quiz & Flashcards