BaraElinor

Alla inlägg under april 2011

Av Elinor - 25 april 2011 14:34

 

Jag läser just nu denna boken. Tycker den är bra, men samtidigt är det liite för mycket grejer som händer för mig så jag har svårt att ta in allt. Men i det stora hela så tycker jag att det är en riktigt bra bok. :-D

Av Elinor - 25 april 2011 14:22

 


Har bestämt mig för att göra en lista igen, med böcker den här gången. Hittade en på svenska så jag snodde den. Så jag kommer att starta idag! :-)


Dag 1 - Bok du läser just nu

Dag 2 - Boken du läste klart senast

Dag 3 - Hårdpärm eller pocket?

Dag 4 - En bok du skulle ta med till stranden

Dag 5 - Där läser du helst

Dag 6 - Ska/bör man ha läst klassiker?

Dag 7 - Genre som du gillar bäst

Dag 8 - Favoritbok som barn

Dag 9 - En bok som du hatar

Dag 10 - En bok du älskar som andra hatar

Dag 11 - Bok du läst mer än 3 ggr

Dag 12 - Din favoritserie

Dag 13 - Din favorit bland roman-karaktärer

Dag 14 - En berättad värld du skulle vilja leva i

Dag 15 - En bok du tycker är överskattad

Dag 16 - En bok du tycker är underskattad

Dag 17 - En bok du äger som du aldrig kan slänga

Dag 18 - En roman-karaktär du känner dig lik

Dag 19 - En författare du inte förstår dig på

Dag 20 - En poet du gillar

Dag 21 - En bok du skrattat till

Dag 22 - En bok du önskar att du hade skrivit

Dag 23 - En bok du gråtit till

Dag 24 - En fackbok du gillar

Dag 25 - En bok du älskade förr men inte längre

Dag 26 - En bok du gillar som blivit film

Dag 27 - En bok som filmats där du såg filmen före du läste boken

Dag 28 - En bok du fått i present

Dag 29 - Favoritförfattare

Dag 30 - Din absoluta favoritbok


Där har ni listan om ni vill låna den. :-P Kommer börja med den alldeles strax här på min blogg.

Av Elinor - 25 april 2011 12:48

 

Jag är lite seg, och jag har inte alls varit sugen på att blogga det senaste. Eller rättare sagt, jag har haft massor att skriva om... men jag kan inte skriva om allting här tyvärr. Eller kan och kan, det är väl mest jag som är känslig för vad andra ska läsa om mig. Känns inte alltid som att jag vill att alla människor ska läsa om att jag är nere, stressad eller arg. Har varit mycket sånt nu det senaste. Det svänger så himla mycket och jag kan inte reda ut alla tankar, och naturligtvis är det helg när man behöver ha tag i L för att få ut lite. Men jag ska ju iaf dit imorn så jag får väl ta så mycket jag kan då.


Jag tänker verkligen på precis allting just nu, massa grubblerier åt alla håll och som gnager, men som oxå på nåt sjukt vis oxå ger mig en slags tillfredsställelse när jag kan tänka så fritt.

Får nog tänka över lite vad jag ska skriva här nu...

Av Elinor - 23 april 2011 10:30

 

Ja, den ligger under humor men just nu känns det inte riktigt som det passar in... För mycket av det här stämmer i mitt liv just nu och jag blir så arg. Går med en stor klump i magen pga av sån jävla kass sjukvård!!!! Borde stämma hela skiten!!!

Men jag håller uppe min fasad och det ska bli otroligt skönt att bara kunna slappna av och träffa vännerna sen. Glömma det som är jobbigt och få lite andningspaus! Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade alla dom goa vännerna!

Av Elinor - 23 april 2011 08:00







Lite passande reklam med goda skratt! (iaf för mig!) ;-P

Av Elinor - 22 april 2011 21:22

 

Av Elinor - 22 april 2011 21:04

 


Tänkte att jag skulle önska er alla en riktigt glad påsk!!! Ät massa ägg, och massa godis och bara njut av det fina vädret! :-D

För min del blir det ju mat hos mor o far imorn och sen göra sig i ordning för kalajs och roligheter med sötnötarna! Hihi!!

:-D

Av Elinor - 22 april 2011 18:31

 

Sitter och kollar på Herbie-fully loaded. :-D Jag är sådär fjantigt förtjust i Lindsay Lohan och alla filmer som hon är med i så jag blev överlycklig när jag såg att den här går idag. :-) Har gillat Lindsay sen första gången jag såg henne i någon film... vilket borde ha varit Föräldrafällan. Hehe!


Det är rätt skönt att bara sitta och softa här framför tvn. Fast egentligen borde jag ta tag i disken osv. Har varit en stund hos mamma och pappa idag med, träffat min faster och farbror oxå. Sen träffade jag på lite kusiner och kusinbarn. :-D Så gött att man kan sitta ute i trädgården nu så jag njöt i gulla drag därhemma i min solstol. Fast egentligen är det nästan lite för varmt för mig (utom när det blåser, då är det kallt) så jag är lite orolig hur jag ska överleva i sommar. :-)


Imorn ska jag träffa "my pals" och ha lite trevligt, även om jag inte har en aning om var vi ska vara för det kändes inte som vi kom fram till någonting egentligen. :-P Ska bli sååå kuuuul!!!

Ovido - Quiz & Flashcards