BaraElinor

Alla inlägg under april 2011

Av Elinor - 10 april 2011 11:31

 

Känner mig verkligen hur seg som helst idag... får se hur jag kommer lyckas vara vaken inatt och se mina program. :-P Får väl sova en stund på dagen så jag orkar, för jag vill inte missa dom inatt.

Troligen kommer jag spendera en hel del tid i sängen med en bok idag. Jag älskar millenniumserien! Hihi! Trots att jag sett filmerna så är böckerna så mycket mer detaljerade och så, så jag får aha-upplevelser och kommer på nya saker hela tiden. Så ja, böckerna är som vanligt hundra ggr bättre än filmerna. :-)


Ingen ork för bloggning idag heller, så jag går nog och lägger mig och läser igen...

Av Elinor - 10 april 2011 11:24

 

Hittade den här bilden av en slump när jag surfade runt och jag blev helt kär!!! Så söt liten kotte! :-D Har alltid tyckt att igelkottar är det sötaste som finns typ, och därför gick det bara inte att motstå den här bilden. :-)

Av Elinor - 9 april 2011 20:09

nu blir det mer läsning! :-D

 
Av Elinor - 9 april 2011 18:04

 

Hahaha, ja det gick ju bra för FBK idag så därför bjuder jag på den här fiiina bilden. ;-P Allt för att reta vissa personer! Moahahaha!

Gött att det står 2-1 i matcher nu då! Nu hoppas vi bara på två raka segrar till och sen blir det att jubla högt på torget med grabbarna! (om jag har pengar att ta mig dit, och om någon vill följa med mig) Hur som helst kommer det iaf att krävas ett köp av t-shirt i så fall.. :-D


Ja ja, tjihooo iaf!!! :-P

Av Elinor - 9 april 2011 16:00

 

YAAY!!! Det är aldrig fel när man kan sitta och kolla på hockey och ute skiner solen och man inte behöver göra så speciellt mycket alls. Står 4-0 just nu! Jag är nöjd! :-D


Har varit slapp hela dagen och mest legat och läst. Varit iväg och handlat lite oxå, men det var inte riktigt min dag. Först så funkade inte kortet inne när jag skulle betala, så fick jag gå ut till bankomaten och kolla så det fanns pengar, men då funkade det inte att få nåt utdrag... men jag fick iaf ut pengar (som jag egentligen visste att jag hade) så jag kunde betala det jag handlade iaf. Tycker inte om sånt krångel!


Jag tycker om hockey, men jag är samtidigt så himla sugen på att läsa min bok nu, så jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Men det lutar åt min bok. :-D

Sen har jag nu i flera dagar gått och grubblat på idéer till en liten story som jag vill berätta. :-D Hur mycket som helst som jag vill ha in i den, så jag får se om jag kan sätta mig ner och skriva det jag grubblat på. Mmm, det får vi allt se! :-D



Av Elinor - 8 april 2011 22:00

 

Bilden är bara för att jag ska ha en helt enkelt. Ser tomt ut utan. :-)

Känner mig så förbaskat duktig just nu, jag har idag även slutat med godis och så kom jag på att jag behövde handla lite smågrejer och jag var säker på att nu kommer det gå åt skogen. Men jag köpte faktiskt bara grönsaker och typ bra mat. Enda undantaget är att jag köpte vitt bröd, men ja, nån gång ibland i en övergångsperiod så... Det funkar. :-D

Men jag är så nöjd över att jag fick hem lite grejer som inte var massa äckel, och jag insåg vad BILLIGT det var att köpa sånt istället för typ cola och chips! :-)


Men nu ska jag nog börja röra mig mot sängen, känner mig helt seg!

Sleep tight! :-D

Av Elinor - 8 april 2011 09:21

 

Hahaha! Nej så illa är det inte som bilden visar. :-P Mår rätt okej, men jag har inte alls lust att gå på möte kl 11 och jag är trött som en gris! Men det är smällar man får ta.


Ska fortsätta mitt städande idag, efter att jag varit på möte. Mötet borde gå ganska fort dock, för jag ska ju egentligen bara förklara att jag inte vill fortsätta med dom. Eller ja, jag vill ha ett uppehåll tills jag kommit igång lite själv, och hittat rätt i mig själv igen. :-) (det är INTE terapin jag pratar om)


Måste ta mig iväg och handla lite sen oxå tror jag. Så sugen på vanlig mat, så jag får försöka handla hem det jag behöver. :-) Fast jag vet inte riktigt vad jag vill ha så det får jag oxå fundera på. Vill iaf ha hem mer wokgrönsaker för det är det godaste som finns. :-D


Ja ja, nu ska jag stoppa huvudet i duschen, så jag ser lite normal ut och inte har hår som står åt alla håll. Men jag skriver mer när jag är hemma igen!

Av Elinor - 7 april 2011 20:05

 

Sitter och väntar på att Hockeyn ska fortsätta... Var ju brandlarm där så alla fick gå ut och massa sånt, för en handske som ångade typ. Hahaha! Hoppas på att dom ska kunna komma igång igen snart!


Står ju 1-1 nu iaf, men jag sitter och hoppar omkring av nervositet för jag vill verkligen att FBK ska vinna!!!! Står ju 1-0 i matcher och det skulle sitta gött med 2-0! :-)

Hoppas att jag får skrika av mig lite mer glädje under kvällen, så det inte går illa. Men jag återkommer...

Ovido - Quiz & Flashcards