BaraElinor

Alla inlägg under september 2010

Av Elinor - 6 september 2010 10:48

  


Idag är det full fart igen. Måste säga att Magnus Uggla är grym att städa till. :-D Jag blir helt sprallig av hans musik. Men just nu är det Britney som dunkar i spotifylistan.

Ska städa massor snart, men först måste jag iväg till bibblan. Tänkte passa på att förtidsrösta och lämna in flera kassar med böcker. :-)

Men jag återkommer sen!

Av Elinor - 5 september 2010 20:14

  

Idag har jag haft en helt okej dag. Inget att klaga på direkt. Haft en aaaning med mensvärk idag med, visste knappt var jag skulle ta vägen förut, men det gick över. Har varit hos mor och far idag och käkat. Mums! Mammas mat är mumma!


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Är trött som en gris. Hela kroppen känns tung som sten. Lite tråkigt att helgen är slut nu igen, tycker jämt det känns som måndag! Är ju ingen som är ledig eller så på dagarna som man kan umgås med eller så. Visserligen så kommer jag ju inte hinna det själv heller. Måste ju verkligen börja med min träning igen. Vilket känns ganska skönt, men jag är rädd för att misslyckas. Ska kanske skriva ner det jag är rädd för och prata med Lena om det på tisdag när jag ska dit. Eller så tar jag mig själv i kragen och får det gjort. Kom igång på riktigt och verkligen kämpa för det! Jag ska peppa mig själv för det här så mycket som jag bara kan för jag vet att det kommer att bli jobbigt. Men nu när jag är såhär trött så känns det som att det kommer att bli ännu trögare. Alltså känslan är värre när man är såhär seg. Imorn kommer jag säkert känna mig helt på igen. :-)

Funderar allvarligt på att gå och sova redan, men det känns inte som man "får" lägga sig så tidigt. Då vaknar jag säkert mitt i natten och tror att det är morgon.

Men men, jag är död, så det blir sängen ändå...


  

Av Elinor - 5 september 2010 06:43

är precis nyvaken och har inte ens gått upp än. Ser ut att bli en härlig dag! :-D ha det bäst! Skriver när jag gått upp. Hehe! Pöss

 
Av Elinor - 4 september 2010 21:31

  


Jag är så trött så det blir inte någon film-natt för mig nu. Jag ska se klart den här filmen och sen ska jag sova tror jag bestämt. Ögonen ramlar ihop trots te som brukar göra mig speedad.

Så god natt allihop!

Hörs imorn!

Pöss!


  


  

Av Elinor - 4 september 2010 20:36

  


Ännu en kväll framför tvn. Jag undrar hur jag ska orka med mitt eget filmschema. Haha! Just nu ser jag min absoluta favoritfilm. Finding Neverland med Johnny Depp. Allting med mr Depp i är bra, men den här är underbar. Första gången jag såg den så grät jag så det sprutade tårar. Och det har jag gjort många andra ggr oxå när jag sett den. Och efter den här filmen så kommer det bli djävulen bär prada. Och sen vid halv 2 så är det Schindler's list. Så det är fullt upp!

Undrar bara hur man ska orka vara vaken till 5 imorn bitti när Schindler's list är slut. Jag får väl dricka massor av te och kaffe så jag håller mig vaken. hehe.


Har haft en riktigt bra dag idag. Fast något seg sådär, eller ja inte dagen, utan jag själv har varit seg. Sen fick jag ont i magen (mensvärk) och då orkade jag inte börja städa iaf så jag gick hem till mamma och pappa och satt i trädgården i solen och njöt. Och fick träffa min mys-faster lite oxå.   Sen tänkte jag gå hem vid typ halv 6 tiden nu ikväll, men då vankades ju min favoriträtt och det kan man ju bara inte missa. Så jag käkade och sen drog jag hem istället (maten var himmelskt god).

Sen efter att jag kom hem så har jag mest suttit vid datorn och häckat på facebook och sen även läst ett amtal bloggar som jag läser varje dag typ. Nästan iaf. Och oftast flera ggr varje dag. Hihi! Jag är nörden nr 1!!!


Kommer KANSKE bli fler inlägg nu under kvällen/natten när jag ändå ska hålla mig vaken.   Värsta är att jag känner redan nu hur trött jag är så jag kanske ger upp projektet iaf. Det återstår att se...


Nu ska jag koka mig lite te så jag vaknar till liv.

Av Elinor - 3 september 2010 20:56

  


Jag vet att det är världens snyggaste bild. Ni kan inte motstå den!   

Jag vet inte vad det är med mig, men trots allting som är ovisst och så, så är jag verkligen lycklig. Jag känner mig nöjdare än jag någonsin gjort i mitt liv.

Det är fortfarande mycket som måste göras, jag måste övervinna mina matproblem och alla rädslor. Men i stort så mår jag kanon!!!   


Jag sitter just nu och kollar på föräldrafällan. Jag älskar alla filmer med Lindsay Lohan. Hihi! Men måste säga att det var något störande när man kollar och så kommer det till det fina slutet och så börjar nån korkad tv-hallåa prata om vad för film som går imorn. Kunde dom inte gjort det under eftertexterna eller nåt istället. Puckon.


Nej nu ska jag dra på en film istället tror jag, och skriva lite vanlig dagbok.

Ha en trevlig kväll/natt!!

Kraaam

Av Elinor - 3 september 2010 13:47

  


Jag har varit så kass på att blogga det senaste, men det som jag har haft mest av i min skalle kan/vill jag inte skriva härinne så därför har det istället blivit mycket vanlig dagbok.

Om ungefär en timme (om jag är tidsoptimist) så drar jag och mamma (och kanske pappa?) till mormor.    Mamma ska bära ved, jag ska slappa, läsa, skriva, och pappa ska ta det lugnt och titta på han oxå om han är med. :-D Det är mamma som är starkheten själv i den här familjen. hahaha!

Jag hade kunnat hjälpa till om det inte vore för att det blir så tungt att andas när man är allergisk mot just trä. Och då speciellt sågspån, vilket det finns gott om i och omkring vedbon... så jag tittar på istället. hehe!

Hoppas på att kunna ta lite kort eller så när jag är där så jag slipper lägga in en massa lånade bilder eller bara skräpbilder.


Ikväll vet jag inte vad det blir... kanske se på nån film. Såg att parenttrapp går ikväll och den är väl lite nice. Men jag har den på dvd fast jag aldrig sett den än. Så jag vet inte om jag tänker ta den en annan dag eller om jag ska parkera framför tvn och se den iaf. Det märks helt enkelt. Annars tror jag inte att det är så mycket bra på tv ikväll... ungefär som varje fredag/lördag...


Jag måste vara helt störd, jag har haft lust att åka ut och bada i sjön i flera dagar! Jag som fryser i vattnet i juli, augusti... nu har det ju börjat bli ordentligt kallt igen. Och ändå är jag sugen på det.   


Har allvarligt talat fått så sjukt mycket drömmar det senaste. Både små och stora sådana. Saker jag vill genomföra, testa, fortsätta med osv. Men det svåraste för mig är att komma igång. Jag har lätt att fastna i att vilja saker men sen liksom inte komma längre. Jag måste lära mig att verkligen våga ta steget ut, pröva mina vingar och allt det där. Mm, kanske kommer inlägg om det senare. Får se...

Nu ska jag iaf kolla om jag hittar nåt roligt spel på www.zylom.com


Pöss pöss!


  

Av Elinor - 2 september 2010 09:35

  


Jag kommer troligen vara ganska tråkig i min blogg den här veckan. (tråkigare än vanligt) Är så mycket som jag måste ha gjort nu så jag tänker liksom bara på det och orkar inte göra en massa intressanta funderingar eller något sånt.

Jag har en liten paus just nu för jag har så ont i ryggen. Man ska nog inte bära på så mycket böcker som jag har gjort dom senaste dagarna. Men nu är dom alla på plats, det enda som ska upp nu är alla skrivböcker. Har typ två hyllor över för bara skrivböcker och så. Så jag har insett att jag kanske inte behöver köpa sånt på ett tag framöver. hehe!

Jag har snart skrivit ur min dagbok oxå, så då måste jag leta upp en att ha istället. Får se om jag kan fastna för någon då. :-P Kan inte bestämma mig om jag vill ha en stor eller liten skrivbok. Dagens I-lands problem.


Ja ja, nu ska jag fortsätta...

Ovido - Quiz & Flashcards