BaraElinor

Alla inlägg den 7 september 2010

Av Elinor - 7 september 2010 21:26

  


Jag tänkte egentligen lägga in en bild på mig hur jag ser ut nu ikväll typ, men min kamera tyckte att den ville vila och få lite laddning först. Så det kommer nån annan dag. Har nog lite bilder som jag skulle kunna lägga in från den som jag har glömt bort. På min kompis jag hittade på trappan hemma hos mamma och pappa här i söndags... hehe, han är så söt.


Det var ren njutning att se på IDOL förut, grymt bra är det och jag är kär i juryn! Dom är bäst allihop! Jag är säker på att jag kommer sitta klistrad resten av veckan kl 20.00 och glo maniskt in i tvn.

Annars vet jag inte hur den här veckan kommer se ut. Jag ska på samtal imorn med B, och det ska bli lite skönt att prata med henne. Sen på torsdag så ska jag till doktorn och prata lite där. Pust! Många samtal nu känner jag. Fast det är bra, jag kan inte klaga på att det faktiskt händer någonting. Det är bra!

Ska vara hos henne kl 08.45 imorn, så jag undrar när jag behöver gå upp då för att orka göra mig i ordning.

Ja ja. det ordnar sig.


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sova.

Men imorn är jag åter igen!

Pöss!

Av Elinor - 7 september 2010 18:53

  


Så göttans att IDOL börjar igen idag!!! Tjihooo!!! Årets underbaraste program nästan. Hoppas verkligen dom hittar nån som är kanonbra i år igen! Har gillat de flesta som vunnit faktiskt. Fast oftast har jag hållit på dom som kommit 2a.

Mmm, njutning för mig det här. Se om öronen trillar av pga nån hemsking som inte kan sjunga men som tror dom är Carola. Hahaha!

Bara typ 1 timme kvar. :-D


  

Yes

Av Elinor - 7 september 2010 17:18

 

"Not because of who I

 

am

 

But because of what

 

you've done.

 

Not because of what

 

I've done,

 

But because of who

 

you are"

Tro
Av Elinor - 7 september 2010 16:59


Jag vet att den här finns på hundra ställen just nu, men jag gillar Paow, jag tycker hon är liten, cool och söt. :-D Och den här låten är grym med henne. Jag trodde verkligen inte att den skulle bli så bra som den blev.

Tumme upp till Paow!!!

Ovido - Quiz & Flashcards