BaraElinor

Alla inlägg den 3 september 2010

Av Elinor - 3 september 2010 20:56

  


Jag vet att det är världens snyggaste bild. Ni kan inte motstå den!   

Jag vet inte vad det är med mig, men trots allting som är ovisst och så, så är jag verkligen lycklig. Jag känner mig nöjdare än jag någonsin gjort i mitt liv.

Det är fortfarande mycket som måste göras, jag måste övervinna mina matproblem och alla rädslor. Men i stort så mår jag kanon!!!   


Jag sitter just nu och kollar på föräldrafällan. Jag älskar alla filmer med Lindsay Lohan. Hihi! Men måste säga att det var något störande när man kollar och så kommer det till det fina slutet och så börjar nån korkad tv-hallåa prata om vad för film som går imorn. Kunde dom inte gjort det under eftertexterna eller nåt istället. Puckon.


Nej nu ska jag dra på en film istället tror jag, och skriva lite vanlig dagbok.

Ha en trevlig kväll/natt!!

Kraaam

Av Elinor - 3 september 2010 13:47

  


Jag har varit så kass på att blogga det senaste, men det som jag har haft mest av i min skalle kan/vill jag inte skriva härinne så därför har det istället blivit mycket vanlig dagbok.

Om ungefär en timme (om jag är tidsoptimist) så drar jag och mamma (och kanske pappa?) till mormor.    Mamma ska bära ved, jag ska slappa, läsa, skriva, och pappa ska ta det lugnt och titta på han oxå om han är med. :-D Det är mamma som är starkheten själv i den här familjen. hahaha!

Jag hade kunnat hjälpa till om det inte vore för att det blir så tungt att andas när man är allergisk mot just trä. Och då speciellt sågspån, vilket det finns gott om i och omkring vedbon... så jag tittar på istället. hehe!

Hoppas på att kunna ta lite kort eller så när jag är där så jag slipper lägga in en massa lånade bilder eller bara skräpbilder.


Ikväll vet jag inte vad det blir... kanske se på nån film. Såg att parenttrapp går ikväll och den är väl lite nice. Men jag har den på dvd fast jag aldrig sett den än. Så jag vet inte om jag tänker ta den en annan dag eller om jag ska parkera framför tvn och se den iaf. Det märks helt enkelt. Annars tror jag inte att det är så mycket bra på tv ikväll... ungefär som varje fredag/lördag...


Jag måste vara helt störd, jag har haft lust att åka ut och bada i sjön i flera dagar! Jag som fryser i vattnet i juli, augusti... nu har det ju börjat bli ordentligt kallt igen. Och ändå är jag sugen på det.   


Har allvarligt talat fått så sjukt mycket drömmar det senaste. Både små och stora sådana. Saker jag vill genomföra, testa, fortsätta med osv. Men det svåraste för mig är att komma igång. Jag har lätt att fastna i att vilja saker men sen liksom inte komma längre. Jag måste lära mig att verkligen våga ta steget ut, pröva mina vingar och allt det där. Mm, kanske kommer inlägg om det senare. Får se...

Nu ska jag iaf kolla om jag hittar nåt roligt spel på www.zylom.com


Pöss pöss!


  

Ovido - Quiz & Flashcards