BaraElinor

Alla inlägg den 18 september 2010

Av Elinor - 18 september 2010 21:01

  


Har suttit idag med min mp3 och lyssnat på radion på hur det gick i hockeyn och skrikit och bara allmänt njutit! Matchen idag var ju mellan Södertälje och Färjestad och slutade 2-3. Gissa vem som är glad? :-D Gött att dom vunnit 2 matcher av två spelade. Hihi! Karlstads mästarlag!


Förutom det så har jag tagit mig en skön dusch, där jag gjorde allting som jag vanligtvis inte gör, som att raka benen, och peela (stavning?) ansiktet, och faktiskt använt balsam i håret. Och sen gjorde jag allt det som jag brukar oxå naturligtvis. Så jag blev helt ren och fin. Plus att jag har bäddat rent i sängen och tagit på mig rena nya pyjamaskläder. Kan inte bli bättre!


Eller ja, bätttre kanske det kan bli ändå, för just nu sitter jag och huttrar som en galning. :-) Fast jag skulle ju kunna lyfta på rumpan och gå och stänga fönstret. Men det orkar jag inte. Höhö!


  


Hoppas på okej väder tills imorn, för då ska jag hem till mamma och pappa och jag vill inte bli som en dränkt katt på vägen dit. Blir till att plocka med lite böcker och sånt som vanligt. :-) Valet är ju imorn oxå, men jag har redan röstat så det är inget som jag direkt behöver bry mig om. Tänkte kanske sitta och kolla på när dom räknar rösterna och se vilka som vinner. (även om jag tror ganska starkt på att det blir moderaterna igen) Jag är INTE moderat, så mycket vet jag iaf!


Nej nu ska jag nog lägga mig med en bok igen. Mysa ner mig i nya sängkläder. :-D Myyyys!!! Men ha en bra lördagkväll/natt allihop!

Pöss!

Ovido - Quiz & Flashcards