BaraElinor

Alla inlägg den 4 september 2010

Av Elinor - 4 september 2010 21:31

  


Jag är så trött så det blir inte någon film-natt för mig nu. Jag ska se klart den här filmen och sen ska jag sova tror jag bestämt. Ögonen ramlar ihop trots te som brukar göra mig speedad.

Så god natt allihop!

Hörs imorn!

Pöss!


  


  

Av Elinor - 4 september 2010 20:36

  


Ännu en kväll framför tvn. Jag undrar hur jag ska orka med mitt eget filmschema. Haha! Just nu ser jag min absoluta favoritfilm. Finding Neverland med Johnny Depp. Allting med mr Depp i är bra, men den här är underbar. Första gången jag såg den så grät jag så det sprutade tårar. Och det har jag gjort många andra ggr oxå när jag sett den. Och efter den här filmen så kommer det bli djävulen bär prada. Och sen vid halv 2 så är det Schindler's list. Så det är fullt upp!

Undrar bara hur man ska orka vara vaken till 5 imorn bitti när Schindler's list är slut. Jag får väl dricka massor av te och kaffe så jag håller mig vaken. hehe.


Har haft en riktigt bra dag idag. Fast något seg sådär, eller ja inte dagen, utan jag själv har varit seg. Sen fick jag ont i magen (mensvärk) och då orkade jag inte börja städa iaf så jag gick hem till mamma och pappa och satt i trädgården i solen och njöt. Och fick träffa min mys-faster lite oxå.   Sen tänkte jag gå hem vid typ halv 6 tiden nu ikväll, men då vankades ju min favoriträtt och det kan man ju bara inte missa. Så jag käkade och sen drog jag hem istället (maten var himmelskt god).

Sen efter att jag kom hem så har jag mest suttit vid datorn och häckat på facebook och sen även läst ett amtal bloggar som jag läser varje dag typ. Nästan iaf. Och oftast flera ggr varje dag. Hihi! Jag är nörden nr 1!!!


Kommer KANSKE bli fler inlägg nu under kvällen/natten när jag ändå ska hålla mig vaken.   Värsta är att jag känner redan nu hur trött jag är så jag kanske ger upp projektet iaf. Det återstår att se...


Nu ska jag koka mig lite te så jag vaknar till liv.

Ovido - Quiz & Flashcards