BaraElinor

Alla inlägg den 20 september 2010

Av Elinor - 20 september 2010 13:01

Dagens vikt: 115,6 kg (-0,5 kg) (totalt -0,6 kg)


Kommer troligen skriva in en vikt till senare idag för då ska jag till sjukhuset och väga mig där och jag litar mer på deras vågar än på min egen. :-) Men det känns bra att det har gått lite neråt iaf. Hoppas på att jag kan få lite ordning på det hela från och med nu. Blir nog till att handla och planera lite under dagen iaf. Tror att jag kommer kunna komma igång bara jag får planera. Ska checka runt lite på www.viktklubb.se och se om jag kan få lite tips på vad jag kan äta osv. Och jag tror att det kommer bli bra sen på friskvården när jag ska prata lite oxå och få lite fler tips. Jag är verkligen glad över att jag kan få hjälp därifrån. :-)


  


Update:

Jag vägde mig när jag var hos friskvården, precis som jag skrev att jag skulle göra. Och hädanefter kommer jag gå efter vågen där, så det blir alltså vikt varannan eller var tredje vecka. För min våg och hennes våg visade inte lika för fem öre.

Vikt: 114,2 kg (-2,0 kg) (tot: -2,0 kg)

Av Elinor - 20 september 2010 12:46

  


Jag vet inte vad jag ska tycka om valet faktiskt. Jag erkänner att jag är knappt insatt överhuvudtaget. Jag kan inte mycket om vad partier står för osv. Men jag vet att jag verkligen inte håller på SD... jag vet inte riktigt varför, men jag får verkligen en oroskänsla i magen när det kommer till det partiet.

Jag är säker på att det står mycket bra i deras partiprogram, men jag vet oxå att det troligen står väldigt mycket mellan raderna. Folk påstår att dom inte är rasistiska, och kanske är inte själva partiet det, men när personerna inom partiet till stor del faktiskt är rasister så kommer det faktiskt påverka. Oavsett om vi vill det eller inte så kommer det färga deras parti oxå. Sorgligt men sant...


Men nu ska jag inte prata mer om det här. Jag blir bara upprörd iaf. Hoppas verkligen att inte Sverige ska få lida av att dom kommit in i riksdagen.


  

Ovido - Quiz & Flashcards