BaraElinor

Alla inlägg under september 2010

Av Elinor - 15 september 2010 20:55

  


Jag är så trött på mig själv... vet att jag borde försöka vända alla dom här tankarna nu, men jag skiter i vilket. Jag behöver Lena! Suck!

Jag behöver prata om det hela, få röra ut tankarna. Men jag vet ju inte vad jag ska säga för jag har svårt att sätta ord på det. Och det är ingenting som jag kan prata med vem som helst om. Jag vill bara prata med Lena, det är ingen annan som får veta det som rör sig inuti. Har slutat att lägga över mina bekymmer på andra... jag vill inte att dom ska veta hur det är med mig, jag vill inte att dom ska behöva oroa sig.


Äh jag orkar inte sitta här, tröttnat på blogg och datorer i stort. suck, allt är bara tråkigt.

Av Elinor - 15 september 2010 17:04

  


Det blev ingen vattengympa idag för min mage bestämde sig för att börja krångla. Jag ska försöka att ta mig dit på fredag, annars blir det nästa onsdag som jag börjar. Jag var iaf där och pratade med hon som leder det hela så hon vet att jag kommer senast till veckan.


Jag är så trött på at det blivit sånt total-kaos i min skalle. Allting bara snurrar runt hela tiden och jag tänker på allting ur hundra olika vinklar, men de flesta är bara dåliga tankar. Jag blir arg när jag bara ska förstöra för mig själv hela tiden, och att jag GER UPP efter två sekunder ungefär. Hur kan det vara så himla svårt att bara sköta mat och motion och minska på godiset. (helst sluta helt) Varje gång jag tänker så, så vill jag bli toksmal och sluta äta, och träna som en idiot. Fast det funkar inte... jag mådde inget bättre när jag var smal heller, eller ja, jag mår inte bra av den här kroppen heller, men då var jag ju ändå inte överviktig och hade ont överallt.

Det är åtta dagar sen jag träffade min terapeut, och jag skulle behöva henne typ på en gång. Men hon är borta hela veckan, så det blir jag och mina tankar. Kul helg! Naat...

I mitt huvud nu rör sig mat, mått, vikt, träning, ångest, rädsla för framtiden, uppgivenhet, rädd för att svika folk, rädd för att vara ivägen för folk.

Alltså det finns så himla som jag inte vet hur jag ska reda ut och jag fastnar i tanken hela tiden.


Äh, jag kan ändå inte skriva ut vad det handlar om här, så lika bra jag lägger ner och skriver i min vanliga dagbok istället.

Av Elinor - 15 september 2010 08:58

god morgon på er! Tänkte jag skulle göra ett inlägg. Ska iväg på vattengympa om en stund. Ska bli riktigt skönt. Skriver när jag är hemma igen

 
Av Elinor - 14 september 2010 15:51

  


Tidigare vikt och mått:

Vikt: 116,2 kg

Mage: 129 cm

Rumpa: 132 cm

Höft: 128 cm

Vad: 47 cm

Lår övre: 79 cm

Lår nedre: 61 cm

Bröst: 119 cm

Överarm: 43 cm

Underarm: 32 cm

Handled: 21 cm

Hals: 42 cm


Nya Mått för denna vecka:

Vikt: 116,1 kg (-0,1kg)

Mage: 129 cm (-0 cm)

Rumpa: 131 cm (- 1cm)

Höft: 128 cm (-0 cm)

Vad: 46 cm (-1cm)

Lår övre: 78 cm (-1cm)

Lår nedre: 61 cm (-0 cm)

Bröst: 120 cm (+ 1cm)

Överarm: 43 cm (-0 cm)

Underarm: 31 cm (- 1cm)

Handled: 19 cm (- 2cm)

Hals: 43 cm (+ 1cm)


Det har inte hänt jättemycket, men å andra sidan så har jag inte ansträngt mig speciellt mycket heller. :-) Men imorn börjar jag även vattengympa och då ska jag försöka att få lite mer gjort efter det. Vill även börja ordentligt med Zumba hemma igen. Jag har fått lite passion för det här just nu så det ska verkligen bli kul!

Nästa gång jag tar mått blir om typ 4 veckor. :-D Tills dess är det bara vikten som kommer vara uppskriven.


  

Av Elinor - 12 september 2010 08:12

  


Det här är jag idag! :-P Kommer springa runt som en skållad råtta för att få ordning här tills imorn när dom kommer. Kan ju inte visa dom den här soptippen. Men jag tror det kommer bli ganska bra, jag ser fram emot att greja idag. Jag är pigg trots att jag sovit ganska lite. :-P Nöjd med tillvaron just precis nu...

Bäst att sätta igång medan jag är piggelin. hihi!


Ha en bra dag!


Av Elinor - 11 september 2010 13:09

  


Jag har varit ute med soporna nyss och så kollade jag brevlådan som jag glömt att kolla på två dagar. Jag har nu fått mitt tredje brev från försvarsmakten om att söka nytt yrke som soldat/sjöman. Vad tror ni om det? Sverige har ju redan lite sparsamt försvar, och jag lovar att det INTE skulle bli bättre om jag skulle blanda in mig där oxå. hahahaha! Jag tror dom är ute efter mig. Kanske borde skicka en bild på mig själv tillbaka och se om dom är lika efterhängsna då? :-P


I övrigt så är det mycket som borde göras här hemma. Men som jag ännu inte kommit så långt på. Suck! Varför är städning osv så himla tråkigt??? Varför stökar man ner så mycket när man vet att städning är tråkigt? Det är oxå en bra fråga...


Tror jag ska pilla med en annan grej en stund innan jag börjar städa igen. hihi!

Av Elinor - 10 september 2010 17:54

Har varit en dag som varit helt upp och ner vänd egentligen. Vaknade ganska pigg fast tidigt. Sen somnade jag om lite senare, och då när jag vaknade sen så kändes allting bara grått och deppigt.

Var iväg en sväng till bibblan och hämtade en beställd bok, och sen lånade jag även några filmer som jag ska se ikväll eller imorn kväll tror jag. Bl.a New Moon, Julie & Julia och Camilla Läckbergs predikanten.

Blev lite piggare då när jag var ute och rörde lite på mig och inte bara satt inne och häckade. Men sen väl hemma igen så sjönk humöret ännu en gång. Sen var jag ute med mamma och handlade och fick mig lite mat hem i skåpen och då kändes det genast lite bättre. Så nu är allting okej igen... konstigt hur mycket mat kan påverka en egentligen.


Det är jobbigt när man har dagar som bara känns grå och liksom bara hopplösa. Jag är väldigt väderpåverkad i mitt humör. Är det grått och trist så känner jag bara för att lägga mig ner och dra något gammalt över mig. Men men, jag tror jag får börja sätta en liten guldkant på vardagen från och med nu. Jag ska banne mig ha ett schema som jag kan följa, jag ska ta mig ut och röra på mig!!! :-D

Nu är det slut på alla depp-dagar. Det är slut på att vara ledsen och sitta hemma och uggla. Till veckan börjar min vattengympa och då ska det banne mig röras på fläsket rejält. :-D Men ändå liksom inte överdriva.

Tror det här kommer bli alla tiders. :-P


  

...

Av Elinor - 9 september 2010 19:55


  


Har pratat ganska mycket om min kroppsuppfattning idag. Känns lite konstigt hur man kan tycka så som jag gör, när jag märker att inte speciellt många håller med mig. Jag ser nåt som inte andra ser tydligen, och jag undrar var det egentligen kommer ifrån och hur det egentligen kan bli så.

Jag önskar att jag kunde göra som tjejen på den här bilden här ovan. Jag vill gå från att vara fläskberg till att bli smal och fin. (jag menar inte att tjejen på bilden är ett fläskberg för det tycker jag inte) Men istället har jag gått från det smala till att bli kraftig istället. :-(

Alla tankar sitter så äckligt starkt inuti mig, att spökena är så stora och aggressiva fortfarande. HUR LÄNGE sitter sådana här tankar kvar egentligen? Ska man aldrig bli fri från dom eller? Jag behöver få prata med Lena, men hon är ju borta hela nästa vecka... så det blir svårt då.


Nej jag hittar inte de ord som jag behöver för att skriva om det här ämnet idag... så jag slutar här nu.

Ovido - Quiz & Flashcards