BaraElinor

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Elinor - 10 januari 2011 18:07



Det är så himla mycket som jag vill pröva på just nu. Mycket som känns viktigt för mig just nu och som skulle betyda massor om jag lyckades testa.

Har idag bestämt mig för att jag verkligen inte är beredd att ge upp, att jag kommer kämpa så hårt jag bara kan oavsett vad som än händer. Inget ska lyckas sänka mig totalt till botten igen! Jag kan falla, men jag tänker resa mig upp igen och ta mig vidare. Bryt ihop och gå vidare!

Jag känner mig stark just idag! Jag vill någonting mer än bara gå här och må dåligt! Det är nu som det är dags att kämpa för att ta sig tillbaka till det normala, till ett normalt liv.


En sak som känns viktigt i mitt liv där jag är nu, det är ju det där med livsstilsförändringen. (men det tänker jag inte skriva om här) och sen är det att jag vill få fram min kreativa sida igen. Om jag nu har någon. ;-) Men jag vill börja skriva, jag vill bilda meningar, skriva romaner eller nåt. Hihi!!! Och så har jag en tavla jag vill måla, har den i mina tankar ganska ofta och jag kan börja nu egentligen, men jag har inte kommit mig för det. Och så behöver jag lite mer grejer till den sen... men ändå. Det är nåt jag vill göra. Börja använda mitt skissblock igen. Pyssla med foton, med lägenhetsutsmyckning osv. Pyssla med allt möjligt som jag alltid gjorde förr. Jag vill sjunga, jag vill dansa... Men allra mest är det skrivandet som lockar mig igen. Det blir starkare och starkare, men jag vågar inte för jag vet att jag inte är så bra på det... jag är ringrostig, men jag älskar skrivandet. Speciellt poesi... eller nåt som är typ som en ungdomsbok eller åt det hållet. Det är det jag tycker mest om. Och jag har ingen stor dröm om att jag måste bli författare eller så. Det ville jag när jag var yngre. Nu vill jag mest uttrycka mig för att det är roligt. Även om ingen kommer att höra/läsa det. Om nån skulle läsa sen så är det en bonus, men jag vill inte det just nu. Jag vill bara... få ut allting. :-)


Nej nu ska jag sluta tänka här.. jag ska verkligen försöka ta tag i det istället för att bara skriva om det. hehe!  

Av Elinor - 10 januari 2011 09:20

Jag hittade måttbandet under soffan, så nu har jag tagit måtten och tänkte skriva upp dom här. Och jag kommer jämföra dom med sist som jag mätte.


Tidigare mått (14/9-10):

Mage: 129 cm

Rumpa: 131 cm

Höft: 128 cm

Vad: 46 cm

Lår övre: 78 cm

Lår nedre: 61 cm

Bröst: 120 cm

Överarm: 43 cm

Underarm: 31 cm

Handled: 19 cm

Hals: 43 cm


Nya mått för denna vecka(10/1-11):

Mage: 124 cm (-5cm)(tot: -5cm)

Rumpa: 128 cm (-3cm)(tot: -4cm)

Höft: 125 cm (-3cm)(tot: -3cm)

Vad: 45,5 cm (-0,5cm)(tot: -1,5cm)

Lår övre: 78 cm (-0cm)(tot: -1cm)

Lår nedre: 60 cm (-1cm)(tot: -1cm)

Bröst: 117 cm (-3cm)(tot: -3cm)

Överarm: 40,5 cm (-2,5cm)(tot: -2,5cm)

Underarm: 31 cm (-0cm)(tot: -1cm)

Handled: 18,5 cm (-0,5cm)(tot: -2,5cm)

Hals: 43 cm (-0cm)(tot: +1cm)


Måste säga att det är kul när man ser att det händer någonting. :-D Och lite har det ju faktiskt hänt. Hihihi!

Av Elinor - 10 januari 2011 08:44

Jag har letat efter mitt måttband överallt men hittar det inte.. så måtten kommer en annan dag. Men vikten kan jag slänga upp. :-)


Vikt: 112,8 kg

Viktskillnad: -1,2 kg

Totalt: -3,2 kg (-7,2 kg)

 

Jag ändrar lite i totalen.. Kommer skriva så som det står nu från och med idag. Har nämligen som mest vägt 120 kg men jag började försöka gå ner när jag var på 116,2 kg så därifrån är den första vikten (-3,2 kg) Tänkte bara klargöra det. :-) 

 

Det går åt rätt håll... är bara lite rädd att det mest ska vara vattenvikt, men jag får försöka att få lite bättre ordning på maten bara. När det är fixat så kommer det att bli lättare tror jag. Och då kommer jag veta att jag tappar på riktigt och inte bara vatten. :-) Nu ska jag städa och förhoppningsvis lyckas rota fram mitt måttband igen...

Ovido - Quiz & Flashcards