BaraElinor

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Elinor - 24 februari 2011 22:54


Jag har ett syskon, min storebror. Men jag tvivlar på att han vill vara med här. Så därför nämner jag honom bara. :-)

Han är världens bästa och jag är glad att han finns!

Av Elinor - 24 februari 2011 22:40


Idag har det inte blivit mycket gjort. Har varit en sväng till mamma och pappa och på vägen hem därifrån så frös jag så mycket så när jag kom hem så kunde jag knappt skriva på datorn för jag skakade så himla mycket. Vilket ledde till att jag fullt påklädd bäddade ner mig under duntäcket och försökte bli varm. Och så sov jag en stund oxå. Hehe!

Imorn har jag stora planer för min lägenhet. Stora rensningen ska det bli. Städa, damma, skura, diska, städa skåp, garderober... fixa badrummet, bädda rent. Boka tvättid. Rensa bland böckerna kanske... ja det är en hel del som jag vill fixa plus en massa planering osv som jag  behöver just nu. För nu är det lite ostabilt och då måste jag lösa det på något sätt. :-)

Har bett min terapeut att ringa mig, men jag ska nog ringa och säga att det inte behövs. Jag klarar mig tills på tisdag när jag ska dit. Blir bra detta. :-D

Behöver lite att greja med nu så jag inte blir helt förslappad. Ska få ordning på det här. :-)


Ja ja, kände bara för att uppdatera lite... ska skriva ett inlägg till, sen återkommer jag imorn istället. Hihi!

Pöss

Av Elinor - 24 februari 2011 13:10

Sitter hemma hos mamma å pappa just nu och fryser. Men man klarar allt när man kan leka lite med nya fånen. Haha!Har blivit kass på att blogga. Måste göra nåt åt det! :-)Jaja pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards