BaraElinor

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Elinor - 17 februari 2011 20:45

Ett mål till att sätta upp på listan. Jag vill ta mig in på utbildningen i Uppsala och få lägenhet där och klara av utbildningen. :-D Det är något jag verkligen vill, något jag tror mig kunna lyckas med och som jag vill kämpa för att uppnå. Hihi!


  


Av Elinor - 17 februari 2011 12:44

Jag ÄLSKAR den här!!! E-type är kung! :-)


Av Elinor - 17 februari 2011 12:18

Kärlek för mig...


det är nog när man kan vara tillsammans med någon (alltså umgås, måste inte vara ett förhållande) och kunna vara sig själv helt igenom och den vännen gillar en ändå.


Kärlek för mig är när jag tänker på min familj och blir varm i hjärtat. Att jag blir superglad varje gång jag ser dom och att med dom är jag trygg och säker.


Kärlek för mig är när man hittat den som man kan sitta tyst med i evigheter utan att det känns jobbigt och han/hon vet precis vad jag i min tystnad har sagt.


Kärlek för mig är att älska sig själv som man är, att se sig i spegeln och våga älska det som syns där, trots skavanker och fel.


Det är en liten del av vad kärlek är... för mig. Men det ryms så himla mycket i ordet kärlek så jag skulle aldrig kunna formulera det här. :-)


Av Elinor - 17 februari 2011 11:49


Och med rubriken menar jag INTE bilden. :-P

Jag är så glad idag för jag har verkligen fått tillbaka tron på mig själv. Och mina drömmar är större än någonsin! Utan att faktiskt skrämma mig. Om jag får som jag vill så ska jag till Uppsala om några år faktiskt. :-D

Det skrämmer mig inte att jag kommer att vara själv där, utan jag ser massor med möjligheter, och det skrämmer mig inte att jag ska gå universitet, eller att jag inte kommer ha tryggheten i och med terapeuten som jag är van vid. Så känns det just nu och det gör mig ofantligt glad!!! :-D

Jag har bara åkt igenom Uppsala en gång i hela mitt liv, men jag blev förälskad i det jag såg. Tror att jag skulle kunna trivas och leva där, åtminstone några år. :-) Ååå jag längtar nu ju! Fast först ska jag bli "frisk" så jag klarar av att uppleva drömmen. hihi! Så det kommer bli bra när jag fått ha ett samtal med försäkringskassan och terapeuten och se hur dom ser på framtiden. Hoppas att allting kommer gå åt rätt håll nu och att jag kan hålla uppe den här glöden!


Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards