BaraElinor

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Elinor - 19 februari 2011 12:35


Vänner är det bästa som finns och jag har väldigt bra sådana. Iaf dom flesta. :-D Jag har inte jättemånga som är sådär nära, men dom som är det är guld värda.

Sen har man ju vänner som man umgås med som är typ mer bekanta och så. Roliga men man berättar inte direkt nåt djupare för dom.

Jag har två vänner som jag räknar som mina absolut bästa vänner, och det är en kille och en tjej. Men jag tänker inte sätta ut namnet på dom. :-)

Jag vet allvarligt inte hur jag hade överlevt utan alla mina vänner, både nära och lite mer bekanta vänner. Dom har gjort så himla mycket för mig så jag kan inte ens beskriva det.

Alla mina vänner är som diamanter!!! Löööv!!!

Av Elinor - 19 februari 2011 12:25

God morgon mina små gullvippor... eller god morgon kanske man inte säger vid den här tiden på dagen men ändå. Jag har ganska nyss vaknat så det känns bra.

Har hunnit ringa ett samtal till mamma och pappa, ett till 3 och sen ett till lilla Sara. :-D

Och kl 14 så ska jag träffa Sara, Daniel och Malin. Tjihoo!!! Jag har inte sett dom på evigheters evighet! Ska bli jättekul att ses igen, för jag har saknat dom hur mycket som helst. Har ju inte träffat så många av mina gamla vänner för att jag mått så kasst, och sen så bor dom ju inte i samma stad som mig längre så det är lite svårt. Men ja, kuuuuul ska det bli!


Solen skiner för fullt idag oxå så jag tror att dagen kommer bli alla tiders! :-D Det ser ljust ut för lilla mig just nu! :-) Glaaaad!!!


Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards