BaraElinor

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Elinor - 23 februari 2011 11:50


Det här är min nya älskling! :-D Jag är helt besatt av den och tycker om den mer än vad som är normalt att gilla en pryl. Hahaha! Kul att kunna leka lite med den och ha en ordentlig telefon som inte bara krånglar hela tiden.

Men nog om den. :-D


Har sovit hur skönt som helst i natt och jag känner mig pigg och vaken nu och funderar på om jag ska gå ut en sväng i solskenet. Kanske en tripp till bibblan? Nja, jag orkar inte det idag. Är säkert en massa klasser där och det orkar jag inte.. :-)

Jag ska posta ett brev sen iaf, det är viktigt. Och så kanske handla lite grann. Men det kanske får vänta någon dag.

Jo just  det. Jag vägde mig imorse, och jag trodde jag skulle ha gått upp massor eftersom jag åt två pizzor i helgen och popcorn och drack en del dricka. Men jag vägde 112,4 kg. :-DDD Så jag är nöjd med det oxå. Hihi!

Men nu ska jag greja lite här hemma tror jag.. försöka få ordning runt mig eftersom jag har lite saker liggandes här i soffan och på golvet. Men det kommer gå ganska fort skulle jag tro. :-)  

Av Elinor - 23 februari 2011 11:43


Det här är ju svårt för jag läser ju typ 200 bloggar om dagen. :-P

Men jag har alla sparade i bloglovin så just nu vet jag faktiskt inte adresserna till de olika sidorna så jag helt enkelt struntar i den här delen av listan. :-)

Ovido - Quiz & Flashcards