BaraElinor

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Elinor - 18 februari 2011 22:40


Jag har haft så himla kul idag, först satt jag på bibblan och vääääntade för jag skulle iväg och klippa mig (på färg och form i Säffle, stor tumme upp) och väl där så var jag helt stel i mina leder. Men det var överkomligt eftersom jag blev friserad så bra, då härdar man ut.

Efter att jag varit där så gick jag och träffade lilla Sara, och så rååkade vi hamna på Dilans. (hur kan det komma sig???) Sen gick vi hem till Sara och hämtade ett styck galen hund som vi tog med hem till mig. Där satte vi oss och såg Sex and the City 2. Sen ville Sara spela singstar, så då fick man ju rota fram det ur mina gömmor här hemma. Och sen sjöng vi en himla massa tills rösten blev helt skum... ja vilket inte tog så himla lång tid för min del då. :-P

När hon gick hem så satte jag mig framför tvn och väntade på resultatet från Let's dance och jag tänker varje gång jag börjar kolla på programmet "Varför sitter jag här???" Men men, man får väl vara stolt över att det är en Säfflebo med eller nåt sånt. ;-)

Och så kom jag ju på att jag inte har skrivit min dagliga blogg idag så bara för den sakens skull så startade jag hela seeega datorn så jag kunde göra det. :-D Det är duktig tjej det! Hahaha! Nej jag är ingen nörd, inte alls.

 

Men nu ska jag nog snart gå och knyta mig, för mina ögon börjar falla ihop. :-)

Av Elinor - 18 februari 2011 22:32


Om det här var min sista dag... så skulle jag umgås så mycket jag bara kunde med dom jag älskar. Jag skulle sjunga högt och falskt bland folk utan att bry mig. Skriva utan att skämmas över det som kommer ut. Jag skulle försöka att se det vackra i det som var kvar och jag skulle köpa nånting som ett minne till dom som står mig nära. Något som dom kan minnas mig för när dom ser det. :-)

Jag skulle säga till en person att han är vacker och ge honom en puss på munnen trots att jag vet att det snart är över igen. :-)


Det tror jag att jag skulle göra! :-D  

Ovido - Quiz & Flashcards