BaraElinor

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Elinor - 21 februari 2011 20:30


Jag är helt störd just nu... jag bara fnittrar och flänger omkring och är allmänt fånig. Hahaha, jag har haft hur mycket energi som helst idag, och ändå passade jag på att ta mig en liten tupplur mitt på dagen. Mest för att få tiden att gå.

Fattar inte hur man kan vara såhär besatt som jag är just nu, men jag LÄNGTAR verkligen tills min mobil kommer!!! Har nog aldrig varit såhär sprallig inför att få/köpa en ny pryl.. Jag tror det kommer att bli kanonbra!!! Kommer nörda sönder sen när den kommer. :-D

Imorn är det terapeuten igen! It's good!! Kan behöva tjata av mig lite av min enorma energi som jag fått som världens kick efter att ha träffat vännerna i helgen. Jag har liksom nåt fladdrande i mitt bröst, och känner mig väldigt ryckig och fnissig, och ja... jag vet inte om allting är sådär jättebra, för det är som om jag är ganska manisk förtillfället. För det är härligt att känna såhär, men jag vet inte om man kanske ska vara riktigt såhär speedad egentligen. :-D Men ja, jag njuter så länge jag kan. Hehe!

Av Elinor - 21 februari 2011 16:45


Min tro har varit väldigt svängande ganska länge. Jag vet delvis vad jag tror, eller egentligen är jag ganska säker på vad jag tror. Det är bara att jag varit så himla rädd för vad andra ska tro om mig om jag berättar om min tro.

Jag är kristen! Jag tror på Jesus, MEN... jag hänger inte så mycket upp mig på småfrågorna som många gör, utan jag ser kärleken. :-)


Och bara för att jag är kristen så betyder inte det att jag är blåst eller helt enkelt dum i huvudet (vilket jag fått kommentarer på förut) Jag är en vanlig människa precis som alla andra. Inte mer värd men heller inte mindre värd. Jag står inte över någon, jag är precis som vem som helst. Jag svär ibland, och jag tycker själv inte det är det bästa. Men jag tror inte att Gud älskar mig mindre för det. Jag ljuger nån gång ibland, men jag gör det inte om allvarliga saker, utan mer som vita lögner som kommer ibland utan att jag tänker på det. :-) Jag tror inte att jag är mindre älskad ändå.

Jag försöker att lära mig att se på människor på ett annat sätt än jag gjort förr. Jag hade alltid lätt att döma folk förr, att hata människor utan anledning. Men jag jobbar på det. Jag försöker att se att alla människor är lika värda, även om man inte kan älska alla lika högt. :-D

Och jag lever som vanligt, det är inget konstigt. Jag ät kristen men helt normal... eller åtminstone är det inte det här som gör mig lite udda. ;-P


  


Ovido - Quiz & Flashcards