BaraElinor

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Elinor - 20 februari 2011 19:27


Det har varit kasst med uppdatering under helgen, för jag har inte haft tid att sitta och skriva en massa vid datorn. Har knappt suttit vid datorn alls för jag har haft så himla kul med Sara, och sen med henne och Malin och Daniel. Länge sen jag hade en sån här underbart bra helg!!! :-D

Trodde jag skulle få en massa ångest av att jag fuskade och åt ute två dagar i rad och sen igår åt jag popcorn hos Sara och även lite godis och drack dricka. Jag var helt säker på att det skulle få mig att bryta ihop när jag kom hem, men jag orkade inte bry mig. Jag känner mig ganska nöjd med mig själv just nu. Alltså jag vet att jag måste gå ner, men det känns ändå som att jag inte hatar mig själv för att jag är tjock nu. Jag tycker bara att livet känns lite lättare.


Tänker fortfarande mycket på min framtid och blir mer och mer säker på att jag vill läsa det jag tänker på. :-D Kan se att det blir mycket jobb, men jag vill verkligen. Tror att det kommer att bli jättekul!!! :-)

Uppsala känns oxå lockande, det är en storstad, men inte så stor som Sthlm.


Föresten, jag klippte mig ju i fredags (tror jag nämnde det här inne för nån dag sen??) och jag har inte hunnit ta några bilder på det än. Och just nu så är det inte så snyggt för jag har sovit på det och det står åt alla håll. Annars hade jag gjort det på en gång. Men istället fick ni en före-bild här uppe och kan ju kolla in den så länge så får jag försöka att endera få fram kort imorn eller så blir det på tisdag. :-D


Nej nu blir det lite mer tv för min del.. :-P 

Av Elinor - 20 februari 2011 19:22


Favoritsaker, det finns ju så himla mycket som är ens favoritsaker. Jag kan inte klara mig utan datorn, mobilen... (speciellt om jag får min nya under veckan ;-P )

Annars vet jag inte. Saker är ju liksom inte det viktigaste i livet egentligen.

Men men...

dagboken är ganska viktig oxå iofs. Jag behöver få skriva. :-)

Ovido - Quiz & Flashcards