BaraElinor

Alla inlägg under november 2010

Av Elinor - 20 november 2010 21:55

Jag har suttit och kollat runt lite på nätet efter roliga program för att leka lite med sina foton. Och dom ska vara gratis! Jag tänker inte köpa en massa photoshop osv för det har jag inte råd med. Men iaf... när jag sökte efter det på google så fick jag upp en blogg med en massa länkar. Så jag lägger upp den här. http://lindaskriver.blogspot.com/2009/09/gratis-fotoprogram-pa-natet.html

(Madde jag har mailat den till din jobb mail, så du kan spara)

Jag blev så glad för den sidan, för nu kan jag leka lite mer med mina bilder och inte bara lägga upp dom som vanligt liksom. Sätta lite mer färg på tillvaron. :-D

Ja ja, nog om det... (och för er som inte fattade det så var det där mitt tips ;-P )

 

***

 

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls. Mest sovit... tyvärr. Jag måste skärpa till mig! Sover bort livet nu, annars kan jag inte sova alls.. jag är uppe på toppen eller helt likgiltig. Kanske ska ringa ett samtal om det på måndag? Jag får se hur jag gör.

Jag undrar på om jag ska sätta mig och pyssla med något nu, eller om jag ska ge upp för dagen och gå och lägga mig istället så jag kan vara pigg imorn?

Åååh, jag blir så uttråkad! Jag vill att det ska hända något i mitt liv!!!! Jag är trött på samma gamla vanliga visa... är därför som jag ska starta med promenader osv på måndag. Prick kl 7 på morgonen så är det det dags för första promenixen. :-D Då kommer även vikt och mått igen. Jag tog den här veckan med, men eftersom jag inte kommit igång med något annat så skriver jag inte ut det för troligen har jag gått upp nu på denna veckan. Så därför väntar jag till de nya måtten och siffrorna.

Nej, nu måste jag göra någonting... inte bara sitta här. Jag måste skapa mig något nytt och jag måste tänka över min situation! :-)

 

Pöss på er!

 

  

 

Av Elinor - 19 november 2010 15:57

Jag kollar bara om det funkar igen.

 
Av Elinor - 18 november 2010 20:45



Har gillat den här låten sen jag första gången hörde den. :-) Såg att P!nk släpper en skiva med greatest hits nu och den vill jag ha!!! Får önska in den till biblioteket. :-D Som jag brukar göra när jag inte vill betala för saker... hehe.


Just nu är det Robinson på tv4 men för första gången sen det började så är jag inte helt klistrad. Jag orkar inte riktigt med det nu.. eller jo det gör jag. Men jag är orolig i kroppen och vill inte sitta still riktigt. Jag är så uppe i varv och har svårt att slappna av. Men jag tror att jag får ta min medicin sen så lugnar jag nog ner mig. Brukar ju funka.

Hihi, jag hejar på Kalis när jag kollar, och det är så roligt när dom vinner tävlingarna! (som dom ju precis gjorde)


Nej jag har inget vettigt att skriva, jag behöver upp och röra på mig igen...

:-)

Av Elinor - 18 november 2010 20:41

  

:-/

Av Elinor - 18 november 2010 13:37

  


Blir inte så mycket gjort idag heller... min mage har lagt av igen. Blir så trött på att den alltid ska krångla. Måste göra nåt åt kosten tror jag, annars kommer den väl aldrig bli bra heller. Det är särskilt nu dom här senaste veckorna som den blivit ännu sämre. Och ovanpå det så har jag ätit ganska mycket ägg, och det är ju inte heller det ultimata för magen om man säger så.

Man kanske skulle kolla in lite på viktklubb och planera några måltider och handla in saker och sen liksom hålla sig till det? Sätta sig varje vecka och göra en matplanering. Det borde ju till och med jag kunna klara av. :-)

Kan ju vara värt att anstänga sig om det gör att man får en mage som inte gör så ont, som inte är uppsvälld och som inte ger mig diaré. Kunna göra saker annat än att sitta hemma för att ens mage bara bråkar. Skulle vara drömmen.


Får nog ta och kolla på det nu. :-P

Av Elinor - 17 november 2010 21:38

  


Jag har blivit så himla dålig på att blogga nu. Jag skriver ju aldrig nåt längre. Tror jag är sjuk förtillfället, jag hostar och snorar och är trött i kroppen och allmänt hängig. Tar det lugnt tills på fredag då jag ska på Harry Potter och Dödsrelikerna! :-D

Idag däremot, när jag tröttnat på att skriva här så ska jag krypa ihop i soffan med filt och kanske även en mugg te och se Luftslottet som sprängdes. Jag älskar dom filmerna men jag har ju bara den sista så det blir den jag får kolla på. Hehe!


Har insett att jag är en idiot ibland... jag skjuter alltid upp allting och får aldrig någonting gjort. Hoppas på att orka få fint i vardagsrummet imorn. :-) Och i köket... min disk har växt sig lite för stor nu... Laaatmask! Blir alltid sugen på att städa vid den här tiden, men känner att då kan jag inte sätta igång och störa grannarna och ränna omkring. Så ja, får hoppas att det blir bättre imorn så jag kan greja då. :-)


Nu ska jag återgå till filmen... ska försöka att blogga imorn. :-)

Av Elinor - 14 november 2010 22:11

Ååå, jag är så irriterad på mig själv!!! Ångest som heter duga och jag hatar att jag är stor som en elefant!!!! Och ovanpå att ha ätit en massa onödigt så har jag druckit cola som innehåller ungefär 2 miljoner sockerbitar... Och sen undrar jag varför jag aldrig går ner i vikt. Jävla skit!!!

Behöver prata med L imorn egentligen, men jag ska dit på tisdag och då känns det som jag tar upp tid om jag ringer imorn med. Suck!!! (och ja det blir många utropstecken i det här inlägget)

Varför är det så förbannat svårt att sköta bara det enklaste som maten. Alla andra runt omkring mig har inga problem med att äta osv. Jag ser stora stora problem med att lyckas med det egentligen. Och jag tror att jag kommer att tappa kontrollen igen. Eller om jag redan har gjort det? Kanske...


  

Om den här tjejen lyckats, varför kan inte jag ha samma självdisciplin och självkontroll så att jag oxå kan lyckas? Jag vill bli ordentligt smal, och sen aldrig mer gå upp i vikt som jag gjort nu dom senaste åren. Jag vill gå ner nu!!!!

Har verkligen panik över att se mig själv i spegeln, panik över att se hur magen bara växer och blir äckligare och äckligare. Hela jag är en vandrande fettklump! ÄCKLIGT!!!!!


  

 Tänk att få se ut såhär?! Jag är så avundsjuk att jag tror hela jag är grön på grund av det! Om jag skulle få önska mig själv en enda sak i hela världen som skulle slå in så skulle jag önska mig själv 70 kilo lättare. Det är den absoluta drömmen och jag tror ingen ens kan fatta hur stora dom tankarna är! Helt galet!


Nej nu ska jag inte skriva mer, för då blir det väl någon som klagar...


Av Elinor - 14 november 2010 12:15

  


Hittade den här bilden från början av oktober (som ni ju ser på bilden) och jag ser hemsk ut. :-( Jag fick komplimanger när jag hade de där kläderna, men jag undrar snarare vad det är för folk som tillåter mig gå klädd sådär! :-O

Hatar att vara med på bild för tillfället för jag ser ju hur illa det är. Men blir iaf peppad till att komma igång och röra mer på mig. Och framförallt börja äta mer regelbundet.

Det är lite skrämmande med vilka tankar jag har i skallen just nu och jag måste nog vaka på mig själv så att det inte blir helt åt fanders med allting. Den delen av mig där min ätstörning sitter är verkligen på hugget just nu och allting jag gör nu rör just den delen. Det finns inget annat än att lyckas med det här! Jag SKA bli smal igen! Minst 60 kg ner! Ja, jag orkar inte ens skriva mer om det... jag har helt enkelt planer så jag tror att det här kan gå vägen bara jag vågar ta första steget.



Ovido - Quiz & Flashcards