BaraElinor

Alla inlägg under november 2010

Av Elinor - 26 november 2010 10:50

  


Har varit vaken kanske 2-3 timmar nu, men inte riktigt kommit igång än. Ska strax börja igen men jag tänkte att jag ville skriva några rader innan.

Jag känner inte riktigt som det inlägget jag skrev igår. Alltså jag kände så då, men jag gör inte det nu. Vaknat på helt rätt sida av sängen. Vill inte bli ännu mer ätstörd genom att typ skaffa anorexi (även om det skulle vara lång väg dit) utan jag vill bli frisk och normalstor. Jag får tvinga min hjärna att vara nöjd med det sen, och så kanske jag lär mig att acceptera det när det gått ett tag. Jag ska aldrig mer gå under 57 kg. Men ja, just nu ligger jag på 115,3 kg så det är ju några kilo kvar om man säger så. Hahaha!

Idag blickar jag mot större mål, eller liksom viktigare mål. Varför ska det vara så himla viktigt att vara smal egentligen? Jag vill vara lagom smal så jag är hälsosam och slipper oroa mig för alla sjukdomar man kan få när man är så stor som jag är. Får försöka hålla fast vid den tanken i fortsättningen oxå.


Nej nu ska jag återgå till mina dammråttor igen. :-D Känns ganska kul faktiskt. Hihi!

Av Elinor - 25 november 2010 22:20

 

Jag har panik!!! Jag vill inte känna såhär mycket kring vikt osv. Vill gå ner i vikt, och jag vill komma igång med det så snart som jag bara kan. Men jag kommer ju för fan aldrig så långt. (ja jag svär)

Jag ser mig själv som enorm, alltså jag skäms för att se mig själv, jag skäms för att andra ska se mig.

Sitter och trycker i mig godis, som jag egentligen varken tycker om eller vill ha, men det är lättare än att ta tag i saker och ting så jag gör det ändå. Jag är helt PUCKAD!!!!

 

Min högsta dröm just nu är att jag ska kunna gå i kläder som är fina, som sitter som dom ska, och liksom vara så smal att man inte ser ut som en stoppad korv om man har på sig något som är lite tajt och/eller figursytt typ. Just nu känner jag mig oftast förvisad till att ha på mig något tältliknande, eller träningskläder... Hur kul är det? Man ser typ dubbelt så stor ut, och hatar sig själv ännu mer. Och nu vet jag att det finns massor av människor som tänker att man får skylla sig själv när man ser ut som jag gör. Att jag bara har mig själv att skylla... kanske är det så. Men jag tror att mycket annat spelar in. Jag är så jävla irriterad på när folk dömer en för att man är kraftig. Jag dömer mig själv, jag erkänner det. Men jag dömer inte andra kraftiga. För jag ser oftast inte att andra är tjocka. För jag tycker alltid att jag är så mycket tjockare än alla andra. Jag kan ärligt säga att jag inte sett någon som är tjockare än mig på kanske 1-3 år nånting sånt. Och det är ju egentligen knas, för NÅN måste ju faktiskt vara större? Eller? Jag ser inte det...

Nåt annat som är skrämmande är att jag inte tycker att det finns NÅGON som är tillräckligt smal heller. Jag tycker alla är smala liksom, men ingen är så smal som jag skulle vilja vara. Jag kan se på en bild när andra människor säger att det är skellett, anorexia-människor osv. Men jag ser alltid att det finns en liten putmage eller att nåt är för kantigt, nåt är för tjockt... alltid kan det göras bättre. Hur tror ni att jag någonsin kommer att kunna leva upp till min egen ideal-bild?

Nu gråter jag för jag blir så frustrerad! Jag vill se bra ut! Jag vill vara smal och fin, och jag vill kunna vara nöjd med mig själv. Men det kommer ju aldrig att bli så. Jag tror knappt att jag kan lyckas längre. Hur ska jag kunna gå ner??? Jag orkar ju aldrig få upp min feta röv ur soffan och göra något. Hur ska man orka liksom kämpa när det känns som man har ett stort svart moln inuti??? :-(

Och så har jag den där rösten inuti som skriker på mig att jag är värdelös och ingenting klarar. Att jag föralltid kommer att vara fet osv. Och så har jag en medelstark röst som hela tiden försöker peppa upp mig själv att jag ta mig fan ska visa alla som inte tror jag kan något. (och då menar jag tankeröst, inte röster som i mentalsjuk)

 

  

Av Elinor - 25 november 2010 12:58

  


Det här är jag idag.. :-P Fast jag har ingen unge att ta hand om och ge mat osv. Tack o lov både för min och ungens skull. hahaha!

Kommit igång ganska bra ändå. Höll på att smita iväg för att kolla på nya gardiner men jag insåg att just nu har jag faktiskt inte råd med gardiner. Så jag får klara mig med dom jag har. :-) Vilket passar mig utmärkt det med. Jag trivs med de jag har egentligen, ville bara ändra lite inför jul osv. Blir fint bara det blir klart, men ljusstake och stjärna kommer upp först imorn (tidigast). För jag tycker inte att man ska ha det innan den helgen då första advent är. Men ja, det är ju min åsikt.

Dock funderar jag på om jag ska dra på vanlig musik eller om jag ska dra till med att lyssna på julsånger? Nja.. det är fortfarande för tidigt för mig tror jag. Inte egentligen någon större lust med julmusik, det hinner man tröttna på ändå. Men nån musik måste jag ha på. :-) Kanske nån gammal absolute music? hehe...


Åter till attack mot dammråttorna!!

Av Elinor - 25 november 2010 10:47

  


Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik till det här för jag vet inte vad jag egentligen vill skriva. Börjar bli riktigt trött igen nu, men jag tänker inte tillåta mig själv att gå och lägga mig igen. Här ska pysslas och grejas.


Jag är så himla smart oxå... hade tid hos friskvården idag. Tror ni att jag kom ihåg det eller? Nej precis, så när jag hade min tid så vaknade jag precis och ringde och pratade lite med min mormor. Fast det var ganska skönt att inte behöva ut idag för att sitta och prata om en massa saker. :-) Mer tid till att få i ordning, eller i mitt fall nu så fick jag ju sova lite mer än jag annars skulle ha gjort.

Borde nog öppna fönstret en stund så jag får lite frisk luft så kanske jag vaknar till oxå. Var ute med soporna för en liten stund sen och fick världens kick av kylan, men sen när jag kom in igen då så blev jag ju dubbelt så seg. Hehe!

Lyckades till och med komma ihåg att ladda kameran i natt så kanske att jag kan ta kort på hur min lägenhet ser ut sen... i städat tillstånd. :-P När jag fått fiiint igen. hihi!


Men nu ska jag först ta mig något att äta.. sen blir det att dra igång projektet.

Av Elinor - 24 november 2010 23:40

  


Man kanske skulle gå och sova vid den här tiden på dygnet när man håller på att gäspa käken ur led? Nåt säger mig att det vore det smarta valet...

Fast det är lite jobbigt när hjärnan inte vill stänga ner verksamheten utan går på högvarv. Suuuck! Jag vet ju hur seg jag blir på dagen om jag inte somnar i tid, ändå lyckas jag aldrig somna innan 00.00 på nätterna. Dret!

Och jag som tänkte få i ordning och få lite julfint här hemma och så inför advent och allting, men jag kommer bli en zombie igen. Får försöka stålsätta mig imorn att det inte blir något sovande på förmiddagen. Hehe! (Lycka till!)


Nej nu får det bli en atarax och sen sova sängen!

Sov gott alla små sötnötar!

Av Elinor - 24 november 2010 18:55

  


Jag har insett att jag inte bloggar för att jag tycker det är kul längre... Har velat uppnå någonting som jag inte har uppnått och bara skrivit massa tjafs för att andra ska läsa, och så har allting blivit blaha blaha...

Så nu ska jag bara blogga när jag känner för det och när jag har någonting att skriva om. Eller behöver skriva av mig helt enkelt. Jag ska göra som jag känner och inte var jag tror krävs av mig...


Igår var jag och blev friserad av min typ moster. :-P Jag är hur nöjd som helst! Jag ser ut som på bilden fast egentligen är inte håret riktigt så platt som det ser ut där. När jag tog kortet hade jag varit ute i "snöstormen" så ja.. det blev som det blev helt enkelt. Men jag är så van mitt långa jobbiga hår så nu går jag och slänger med håret som jag inte har. Hahahaha! Igår skulle jag äta och då försökte jag kasta bak håret för att inte inte skulle hamna i maten. Men för att mitt hår ska hamna i maten nu så behöver jag lägga ner hela huvudet typ. Hahahaha! Kommer nog hålla på så ett tag. ;-)


Idag fyller min älskade mormor år! Skulle vilja dit, men det är inte riktigt rätt väder för att mamma skulle vilja ge sig ut och köra bil. Men jag har iaf ringt och pratat lite med henne och sagt grattis så hon vet att jag tänker på henne. :-) Hoppas att vi kanske kommer iväg till helgen. Det är i sån här situation som man borde ha körkort... men det har jag inte...


Dagen har ägnats åt att jag dels har sovit, mer än jag egentligen borde. Sen så har jag även pysslat lite i lägenheten igen. Plockat lite här och där. Ska försöka fortsätta imorn. :-D Om jag orkar hålla mig vaken. ;-) Det är väl den svåra biten egentligen. Har svårt för att vara vaken hela dagen av någon anledning, så jag borde göra någonting åt det. Får väl tvinga mig själv så gott det går.


Nej nu ska jag se 2 ½ men och skratta gott. :-D Det är nog världens bästa program. hehe!


  


  

Av Elinor - 22 november 2010 14:45

Jag borde faktiskt sätta upp lite mål för mig själv i livet som jag sedan tänker eftersträva att uppnå. Jag behöver verkligen lite struktur och jag behöver komma igång nu på en gång egentligen. Men jag ska ge mig själv en chans. Får sätta datumet lite längre fram. Jag vet att jag har skjutit på det länge redan, men jag måste få ordning runt mig först för att kunna ens tänka i banorna att komma igång med annat.

Jag längtar som en galning tills imorn när jag ska få gå till frissan och fixa mig lite. Jag vill verkligen ha en förändring även där. Bort med mitt "långa" tråkiga hår, och fram med något nytt. Såhär ser jag ut idag:


  

Jag vet att det är en hemsk bild, men jag orkade inte fixa till mig eller göra mig till framför kameran. Jag ville helt enkelt visa att jag har typ långt brunt tråkigt hår... i typ 5 olika nyanser när man kollar på det nära. Men som sagt, imorn blir det nytt och med fin färg igen. :-D Så det kommer nog upp en bild då med skulle jag tro, som visar hur det blev... det vill säga om jag blir nöjd. Annars kommer jag nog inte vara på bild på ett tag. Eller så köper jag en mössa som jag kommer ha jämt. ;-) Fast jag tror att det kommer att bli bra.


Jag skrev ett ganska långt inlägg här igår, men sen råkade jag mitt klantarsel deletea det inlägget. Blev något arg, och orkade inte skriva om det igen.

Fast det kanske var tur oxå, för igår var verkligen inte min dag. Jag mådde kasst verkligen, iaf på kvällen. Jag visste knappt ut eller in... vad gör man när man får panik liksom? Suck...

Men ja ja...


Nu ska jag hitta på nåt annat ett tag. :-P

Pöss Pöss!

Av Elinor - 21 november 2010 10:08

Undrar vad dagen har att erbjuda idag?! Får nog bli en del pysslande skulle jag tro. Och just nu så är det Simpsons på tv som jag slötittar på. Segt.


Jag tror jag ska sova en stund till innan jag börjar med något här hemma. :-)


  

Ovido - Quiz & Flashcards