BaraElinor

Alla inlägg under oktober 2010

Av Elinor - 15 oktober 2010 08:51

  


Känner mig lite seg idag, men ändå mår jag helt okej. :-) Ska iväg till bibblan sen och så vidare och boka tid för klippning. Fast det blir först i slutet på november som jag kan ha råd men ändå. Lika bra att boka tiden så man vet att man får nån. Blir att klippa och färga och slinga tror jag bestämt. :-D


Tar ingen vattengympa idag, för jag behöver fixa saker som sagt och sen så måste jag städa. Jag kom ju en bit igår men det är ganska mycket kvar. Jag tog före bilder, så jag skulle kunna visa, men jag skäms för mycket för att någonsin lägga upp dom. :-P Men det kommer nog bli bilder sen på hur det ser ut när det är färdigt, fast det lär ju inte bli idag. Men kanske.. :-P


Nu ska jag göra mig i ordning för att dra... så hörs vi sen!

Av Elinor - 14 oktober 2010 13:48

  


Håller på för fullt och rensar min ena garderob. Blir ju riktigt snyggt. :-D Hoppas att alla kläder sen kan gå in där så det ser liiite ordentligare ut i mitt sovrum. Hehe.

Jag tog paus nu för jag blev så varm så jag trodde jag skulle smälla av, och ändå har jag fönster osv öppet och ute är det inte jättevarmt direkt. Skönt är det med strålande solsken oxå iaf.


Hade ett JÄTTEBRA samtal idag när jag var hos Lena. Släppte ut mycket av min ilska och mina tankar och hur jag verkligen börjar hitta mig själv och att jag nu vet vad jag egentligen vill osv. Tror aldrig att jag känt mig så stolt över mig själv förut. Jag behövde kasta ur mig allting. Igår skrev jag två A4-sidor i min dagbok bara om hur arg jag var och vad jag ville göra istället. :-) Är mycket som jag aldrig släppt ut tidigare men som jag ändå känt. Och det bubblade upp till ytan nu. Och det var SKÖÖÖNT att få ge utlopp för det. Shit, jag satt och puttrade av ilska ett tag tror jag. Hahaha!


Jag drömde inatt om att jag hade lyckats med min viktnedgång oxå och att jag kom i ett par jeans-shorts som jag har och som det är typ storlek 44-46 på. (jag hade inte kommit helt i mål med vikten, men en bra bit påväg) och jag var så glad! Jag älskar dom shortsen. Hoppas på att jag ska kunna nå dit en dag. Därför som jag grejar så mycket idag, för att kunna börja om på riktigt och så... på måndag hoppas jag på att köra som vanligt med mat och träning, och då ska det vara planering. :-D Jag tror verkligen på mig själv, och den här drömmen tror jag inte att någon kan släcka för mig. Jag VET vad jag vill, och det är att bli frisk, inte sjuk! Hihi! Så håll tummarna för mig eller vad man ska säga. Den 21e kommer det en ny vikt igen. Får man se hur det har gått. Det kommer troligen även mått samma dag.

Ska bli bättre på att blogga oxå, alltså på att skriva oftare osv. Vet inte om det kommer bli så himla intressant. ;-P


Men nu ropar min garderob på mig igen att den vill bli rensad. :-) Pöss Pöss!


  

Av Elinor - 12 oktober 2010 19:18

  


Har  varit ute nästan hela dagen idag och det var så skönt och fint ute. Blev lite foton och sådär. Vet inte riktigt om dom blev jättebra, men jag älskar den röda färgen på löven som fanns där jag var. Silvenska är så himla fint året om, men speciellt i höstfärger.

Vad har ni hittat på idag?


Tyvärr så har det ju inte gått så bra med min städning då eftersom jag gick 3 promenader istället. Först själv vid 8 imorse, och kom hem runt halv 10. Sen ut igen vid 13 och träffade Emanuel och gick en promenix med honom och kom hem till lägenheten vid halv 3. Och sen ut för att fota vid 16 och träffade Madde en stund och sen vidare till bibblan, innan jag drog hem igen. Sen dess har jag typ suttit här, alltså i ungefär 1,5 timme.


Ja ja, nu ska jag nog ta något att äta, för jag är hungrig. :-)

Men jag skriver nog mer imorn!

Av Elinor - 12 oktober 2010 12:55

  


Jag tror att jag skippar städandet just idag och istället går ut och rastar mig själv och kameran. Tror att det kan behövas, så jag får rensa skallen och vakna till liv. Var ju ute redan vid 8 imorse för att köpa galgar (stavning?) så jag kan fixa i mina garderober.

Det är ju så himla fint när man går längs älven och sen ut mot sund, och vidare till by och tillbaka. :-D

Japp så får det bli. Klä mig lite varmare än förut bara. :-P


Hörs när jag kommer tillbaka, och jag hoppas att jag har något fint att visa då. hihi!

Av Elinor - 11 oktober 2010 18:43

  


Har varit på bibblan idag. Jag vet inte om jag skrev det förut men det var jag iaf. Bilden är väldigt suddig för jag förstorade den och då blev inte kvalitén så bra.

Har blivit så fint på torget utanför nu, så till sommaren kommer det bli kanon att sitta där och äta glass i solen. :-D

Om man vill kolla på fler bilder från det bästa bibliotek som finns så kan man kolla HÄR!


Jag vet inte riktigt vad jag ska knattra ner mer... Jag har inte så mycket i skallen idag. ;-) Men iaf... ska nog spela lite nu igen... :-D

Av Elinor - 11 oktober 2010 15:19

  


Jag kom på att jag har glömt att skriva veckans vikt. Alltså förra veckan, närmare bestämt i torsdags. Det blev 115,1 kg (+0,9 kg)(totalt -1,1 kg) Det var alltså inte så katastrof som jag trodde, men jag får se.. har fuskat en del redan. Och jag måste komma på en strategi för att  få ordning på allting. Men som sagt, den här veckan är det min planerings vecka och så, sen får man se om jag lyckas eller inte. Jag tror på mig själv, och jag hoppas att jag ska komma igenom min dagbok under den här veckan, så jag kan börja på en ny på måndag. Jag vill verkligen verkligen skriva av mig och speciellt då när jag liksom börjar om på nytt.


Det var skönt att vara i vatten förut, att få röra på sig lite och det var ganska skönt att vi inte var så himla många. Lättare att liksom inte köra över någon i vattnet då. :-P Och jag diggar Lisa som är typ ledare för gympan. Hon är så rolig, förutom att hon typ skrämde ihjäl mig idag. Hahaha, smyger omkring så man inte märker henne och sen plötsligt pratar hon när man vänder sig om. Jag trodde jag skulle hoppa upp i taket. Men jag vaknade till iaf så det var ju bra. ;-)


Slökollar på Top Model 7 (tror jag det är) och har sett dom här avsnitten ca 20 ggr, så jag är inte jätteintresserad direkt. Funderar på om jag ska dra igång mitt wii istället och köra lite Mario Kart. :-D Nörd störd överkörd! Fast det är lite lockande med Zelda igen oxå. Hihi!

Jag får se hur jag gör, ska försöka att komma in här lite mer sen.. Blir bara lite svårt när man har lite av skrivkramp sådär, så jag inte kommer på nåt intressant alls...

Men ja, hörs sen!


  

Av Elinor - 11 oktober 2010 09:24

  


Mår bättre idag än igår. Vet inte vad som hände med mig men jag blev akut jätte-depp. Men men, sömn rådde bot på det, även om jag blev ilsken som ett bi när jag blev väckt av att nåt pucko håller på att borra. Och inte sådär vanlig borrning, utan små rrrrr rrrr rrrr rrrr rrrr. MORR så jag då! Men nu har jag lugnat mig med det oxå, så det är okej. Hehe, jag tror jag  behöver få ut lite ilska.


Snart ska jag iaf bege mig iväg mot vattengympan var det tänkt. Ska bli skönt att komma i vattnet lite och få röra på sig. Har funderingar på om jag ska hamna en stund i bastun oxå pga att min fotled gör så himla ont? Hmm, jag får se. Har iaf tagit på min fotledsvärmare som är jättetjock och varm så då kanske det hjälper med bara den. För den gör ondare när det blir kallt.


Jag saknar alla mina vänner idag, som inte bor här eller som jag inte träffar så ofta längre. Det är alltid lika kul när vi kommer ihop alla tillsammans och bara myser, skrattar, skämtar, driver med varandra. :-P Hoppas att det kan komma tillfälle snart när alla kan samlas igen. Eller som när jag och "mitt andra gäng" med kompisar träffas och har hur kul som helst. Men dom bor verkligen utspridda, så det är svårt att få träffa alla på en gång. Men hoppas kan man ju. Annars får jag väl dra ihop dom när jag fyller 30. ;-P


Men nu ska jag packa ner mina badkläder och dra iväg.. jag skriver mer när jag kommer hem igen.


  

Av Elinor - 10 oktober 2010 18:56

  


Bladen såg alldeles brandröda ut när jag såg den förut, så jag var bara tvungen att ta kort på den. Önskar bara att jag hade lite mer ork och lite mer lust att ta kort som blir lite snyggare. Nu är det ju bara att kolla och klicka sen är det klart. Vill ha lite snygga bilder med tanke bakom. :-)


Var hos mamma och pappa en stund förut och käkade och träffade min farbror och faster. Men det känns lite jobbigt, jag tänker alldeles för mycket när jag ser honom. (alltså inte min farbror)

Jag behöver prata om det, så jag hoppas Lena ringer mig imorn... och att hon inte prickar in när jag är på badhuset.

Äh, jag ska sluta blogga tror jag för ingenting kan jag skriva om...

Ovido - Quiz & Flashcards