BaraElinor

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elinor - 24 augusti 2010 21:38

  


Jag har försökt blogga här nu i en evighet men skiten har inte velat fungera. Något frustrerad! Har knappt varit hemma idag känns det som. Först var jag på samtal, sen hem en liten stund, och så iväg på stan för att jag skulle köpa bakelser, men Holgers hade stängt, så då trodde jag att jag skulle bli tvungen att handla på ica... men så gick jag in av en slump sådär på Tiara, eftersom jag är väsk-galning, och då sa Caroline som jobbar där att det finns ett ställe i stan som heter Tårtmakar'n, så det var dit jag begav mig och så köpte jag lite bakelser. Efter det iväg till bibblan för att bjuda några få utvalda på det smaskiga! Sen gick jag omkring där ett bra tag och kollade på olika böcker och läste tidningar och pratade med personalen. Sen gick jag hemåt, tänkte först handla film, men jag insåg att jag ska spara på mina pengar nu, så duktiga jag lät faktiskt bli! Sen så kom jag då äntligen hem till mig, och hade precis fyllt mina vattenflaskor med vatten för att sätta mig och ta det lite lugnt. Men då ringde mamma och sa att hon var utanför och så åkte vi iväg och shoppade lite (läs: mamma shoppade). Jag var med som smakråd och bara för att umgås lite med bästaste mamma! Sen blev det mathandling, och så hem... sen fick jag extremsug som jag inte kunde stå emot när jag kom hem, så jag köpte en chokladkaka, trots att jag slutat med godis. Men jag åt bara två rader av den, resten ligger här bredvid och lär inte bli uppäten heller. Jag är inte alls sugen egentligen. Inte längre... Tror det blev så efter att jag ätit bakelsen och så, det triggade lite. Men nu är det nya tag igen.

Fått en hel del vardagsmotion idag, och pga det så har jag skitont i mina fötter. Hehe! Men det kan jag stå ut med, jag känner mig ändå nöjd med dagen!


Jag mår ganska okej nu, eller väldigt okej om jag ska vara ärlig. Kan inte klaga, jag känner mig på gång. Även om jag fortfarande sover en aning för mycket, men jag vill verkligen komma igång. Tror allt sug och så kommer att gå bort när jag får helt ordning på måltider och sånt. Eller kanske inte allt, men det kommer iaf att bli myyyycket bättre! :-D


Ska snart lägga mig tror jag, efter att jag kollat efter i min kalender lite grann för jag vet inte riktigt hur det ligger till, men det känns som jag har glömt någonting imorn. Och där brukar jag ju skriva upp det mesta så det blir nog bra.

Imorn kommer jag nog sitta mer vid datorn om det inte är nåt speciellt som är inbokat, så då kommer det nog några fler inlägg för den som vill läsa. :-P


God natt!

Av Elinor - 23 augusti 2010 16:43

  


Jag undrar om det snart är min tur att få blomma upp? :-) Det känns som att jag är på gång att våga ta min plats här i livet nu. Som att jag är beredd att testa vingarna snart och kasta mig ut och känna hur det bär.


Det kändes väldigt bra idag hos Barbro på friskvården, lugnande men ändå liksom bra för att starta upp allting jag vill göra. Det är verkligen som att jag har öppnat ögonen och jag ser det som jag villse nu! Jag ser en framtid som jag tror att jag kan klara av!

Är liksom sprallig av alla tankar och så, av allting som just nu verkar gå precis min väg! :-D

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, men det känns så himla bra!!! :-D


Pöss!

Av Elinor - 23 augusti 2010 15:20

  


Jag älskar den här reklamen. Hahahaha! Jag är helt kär i den rosa lilla munken.   Jag tycker han är söööt! (jag är störd jag vet) Varje gång den här reklamen kommer upp så får jag ett leende på läpparna och bara "naaaw" hahahaha!

Finns så himla mycket mysiga reklamfilmer har jag kommit fram till. Jag är reklam-nörd!


  

Av Elinor - 23 augusti 2010 09:51

  


Har visserligen varit vaken ett tag, men jag är så seg på att komma igång därför kommer det ett inlägg först nu. Jag har fönstret öppet för det känns som det är varmare ute än det är härinne. Fryser om fossingarna.


Ska iväg till friskvården om typ en halvtimme... ska vara där om en halvtimme. Vet inte riktigt vad jag ska säga till henne, men jag vill ha hennes stöd, och jag vill verkligen fråga om allt det här med vilka aktiviteter som dom har. :-) Vattengympan är iaf ett måste, det är så otroligt skönt! Sen får jag se vilket jag vill mer, men jag tror att det här kommer att bli bra! :-D


Men ja, nu ska jag dra härifrån, men jag skriver mer senare idag. 

Av Elinor - 21 augusti 2010 23:07

  


Jag sitter här med öppet fönster och mysig filt och så går ju Sagan om de två tornen på tv så den sitter jag och myser framför. :-D

Dock har jag lite oro i magen just nu för jag tänkt så mycket på framtiden och det skrämmer mig en aning. Fast jag tror att jag listat ut vad exakt det är som skrämmer mig. Så kanske kommer det hjälpa att prata med terapeuten om det så hon kan komma med någon idé eller så. Jag överlever! Så enkelt är det! Jag kommer ju inte att stå själv i allt det här, det finns ju alltid mer parter än bara jag. Jag ser faktiskt fram emot att kunna plugga i framtiden, bara att jag vet inte riktigt när det blir dags.


Reklam igen då, jag tycker den här filmen är underbar, men lite för mycket reklam. Man blir så seg, men samtidigt så vill jag inte att den skulle gå tex på ettan för då är det ingen paus alls, och jag måste ha toapauser med jämna mellanrum ;-P


Såg på "En värsting till syster" förut, och jag hade glömt hur himla bra den är! Jag blev helt fnissig och samtidigt så fick jag en enorm feel-good-känsla.

Min tro blev det en del funderingar på eftersom den utspelar sig i ett kloster. Jag vill så himla mycket och det här väckte en tanke till i min skalle. Om framtiden alltså, men jag ska grubbla lite mer på den innan jag säger någonting.


Ooo, nu börjar det igen...

Av Elinor - 21 augusti 2010 08:19

  


Vaken och på G... Jag sitter här och skriver en liten lista på vad jag ska göra idag så jag verkligen får det gjort. Ska bli kul faktiskt! Känner mig ganska pepp på det och jag njuter av att veta vad som kommer. Att få greja med mina älskade böcker. hahaha!

Vad ska ni hitta på idag??


Ååå, det luktar så mycket regn idag och det är underbart! Jag äääälskar lukten av regn! Stod hur länge som helst i fönstret förut och bara luktade på regnet och såg på sädesärlorna som sprang omkring och jagade insekter. :-)


Ibland undrar jag varför jag sitter här och skriver när jag ändå inte riktigt skriver det jag skulle vilja skriva. Men det är lugnande att blogga. Jag gillar det! Inte för att jag behöver bli lugnad just precis nu, men ändå. Jag vet att jag borde försöka skriva bättre, för just nu suger mina inlägg, men det kommer nog. Jag övar lite på att våga... :-) Om det nu är nån som läser så får ni helt enkelt ha tålamod. :-D


Nu ska jag fortsätta på min lista, sen kör jag igång. Hörs senare!


  

Av Elinor - 20 augusti 2010 19:09

  

Jag håller på att gå under av att jag är så sugen på chips. Jag har bytt om 4 ggr för att gå iväg och köpa, men sen ångrat mig och bytt om till myskläder igen.

Får bli smörgås med makrill på. MUUUMS det oxå! Jag tycker ju egentligen inte om chips heller, men jag är beroende av det oxå... suuuck, det kommer bli tungt att sluta med det här!

Men jag SKA klara av det, och jag är envis som en åsna!!!

Av Elinor - 20 augusti 2010 18:51

Här kommer mina mått och så från i måndags. Jag la ju ut dom redan då, men eftersom jag la ner min blogg så försvann det ju... Därför kommer de här igen eftersom jag ska komma igång med mat och träning och så. För att ändra livsstil så jag kan gå ner i vikt.


Vikt: 115,3 kg

Mage: 129 cm

Rumpa: 132 cm

Höft: 128 cm

Vad: 47 cm

Lår övre: 79 cm

Lår nedre: 61 cm

Bröst: 119 cm

Överarm: 43 cm

Underarm: 32 cm

Handled: 21 cm

Hals: 42 cm


Så kommer det bli vikt varje måndag, och sen mått var fjärde måndag. Tror det kommer att bli bra det här. :-D

Ovido - Quiz & Flashcards